Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hadjáratot indított ellenem?
Fél éve költöztünk össze a barátommal, 3 hónappal később elveszítettem az állásom. A spórolt pénzünk nagy része elment a bútorokra, így azóta gyakorlatilag az ő fizetéséből élünk. Mivel ez mindkettőnket stresszel, elszaporodtak a viták, de semmi durva, semmi krízis.
A párom édesanyja mikor megtudta hogy munkanélküli lettem, azonnal felajánlotta a kedvesemnek, hogy tegye be a hitelkártyáját a széfbe nála, mert az a biztos. Ezen eléggé kiakadtam, eszem ágában sincs kihasználni a párom. Persze voltak még itt kisebb-nagyobb piszkálódások ellenem főleg a költözés időszakában, de meg voltam róla győződve hogy csak jót akar a fiának.
Telt múlt az idő, nem nagyon hallatott magáról a drága mama, ma volt valami családi programjuk ahova engem "elfelejtett" meghívni. A kedvesem a tervezettnél órákkal később ért haza, és azonnal a lényegre tért: szakítani akar és szeretné ha minél előbb elköltöznék. Ezt követte néhány óra beszélgetés, közben el is bizonytalanodott, majd a végén kibökte hogy szóba kerültem családi körben és valaki ott azt mondta hogy engem csak a pénze érdekel (nem keres átlagon felül, épphogy talpon maradunk belőle), és jobban jár ha megszabadul tőlem. Sejtem kinek a szájából hangzott ez el. Kicsit később azt is elmesélte hogy holnap beugrik az anyja, mielőtt elmennek valami bárba ahol a drága mama egy tündéri barátnője dolgozik.
Szerintetek a mama ki akar engem túrni mert talált/találni szeretne valaki jobbat a kisfiának? Mit kellene tennem? Hogyan tudnám elérni hogy elfogadjon?
Mielőtt valaki elkezd "hülyegyerekezni": a harmincat tapossuk mindketten.
Szerintem próbálj rá hatni, de ha nem sikerül, akkor hagyd faképnél. Nem érdemes az ilyennel a jövőt tervezni, főleg ha már harminc körül vagytok.
Nekem az apám ilyen, a vén boszorkány nagyanyámra nagyon hallgat. Meg is ittuk a levét, anyám is, én is.
de hát könyörgöm, a családi program az a családtagoknak van.
Családtag vagy? Nem. Akkor egyáltalán -még ha hívnak is- illik nem menni.
3 hónapja veszítetted el az állásod. És azóta mit csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!