Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3. napja nem beszél velem, mégis hogyan békíthetném meg?
11 hónapja vagyunk együtt,távkapcsolatban élünk,de sokszor olyan nehéz vele,mikor valami apróságon felakad,és napokig nem beszélünk.
Ő a férfi,és komolyan nem értem,hogy jelentéktelen dolgok miatt elzárkózik.
Nagyon szeretem őt,de sokszor ilyen kételyek között hagy.
Most őszintén,ma még élek,holnap meghalok,és akkor így kell történnie,hogy ő durcizik?
Vagy mondaná ki,hogy most mi van,mi baja,de nem!
Most olyan elegem van,mert mégcsak már nem is tinik vagyunk,bőven nem!
Ja bocsi,nem láttam, hogy napokig szóba sem áll veled! Sajnos vannak ilyen balfék pasik,de az ilyeneket hagyni kell!!!!
Szerintem te se keresd többé és bármiben fogadnék,ha nem keresed, ő sem fog és kimondott szavak nélkül lesz vége a kapcsolatnak...
Kimondott szavak nélkül lesz vége a kapcsolatnak?
Hát így kell viselkednie egy felnőtt embernek?
Jó pillanatban hívtad ?
Lehet hogy vezetés közben telefonált, mert nem akart visszautasítani, meglátott egy rendőrt, ő is Őt, letartóztatták és nem tud telefonálni.
(Nem szőke nő vagyok...)
Na szóval ezek után Te akarod "kibékíteni".
Miért is .... ?
A 11 hónap gondolom nem 100 %-ban végig távkapcsolat volt.
Az elején is így viselkedett ?
Vagy csak a távkapcsolat rész idején ?
Írtál neki SMST-t, hogy "Nézd, rámb@@@@sztad a telefont, amíg men mondod meg miért, nem hívlak.
KÉRLEK mondd el ! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!