Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3. napja nem beszél velem, mégis hogyan békíthetném meg?
11 hónapja vagyunk együtt,távkapcsolatban élünk,de sokszor olyan nehéz vele,mikor valami apróságon felakad,és napokig nem beszélünk.
Ő a férfi,és komolyan nem értem,hogy jelentéktelen dolgok miatt elzárkózik.
Nagyon szeretem őt,de sokszor ilyen kételyek között hagy.
Most őszintén,ma még élek,holnap meghalok,és akkor így kell történnie,hogy ő durcizik?
Vagy mondaná ki,hogy most mi van,mi baja,de nem!
Most olyan elegem van,mert mégcsak már nem is tinik vagyunk,bőven nem!
mondjuk
leselejtezed
mert ez így értelmetlen
egy hisztis hapsi aki ráadásul nem fiatal,csak egyre hülyébb lesz
és keresel egy értelmes férfit akivel boldog leszel arra a kevés időre,amíg élsz
Hát még remélem,hogy sokáig élek. :)
Én 27 vagyok,ő 40,de én nagyon szeretem Őt.
Csütörtök délben beszéltünk telefonon,és akkor épp egy mondat közepén tartottam,ami nem tetszett neki,végig sem hallgatott,mondta 'Szia'-és letette. Azóta nem érem el,nem jelentkezik. :(
Nem az anyagiakon kaptunk össze,sőt még csak nem is veszekedtünk a telefonban,csak elmondtam neki valamiről a véleményem,ami neki nem tetszett,és egyszerűbb volt letenni a telefont,mint meghallgatni engem. -.-"
Amúgy kettőnk közül ő a költekezősebb,hajajjj!
Hát de könyörgöm,ennyit nem érdemel a másik,akit állítólag szeretünk,hogy megbeszéljük a problémákat?
De mondjuk lehet,hogy velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!