Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "megcsalás" (szerelmi affér), ami után már semmiképp nem akarnál a pároddal maradni?
Ez rengeteg mindentől függ. Mióta vagyunk együtt, milyen "mély" a kapcsolat...
Volt olyan kapcsolatom, h másfél éve voltunk együtt, amikor sírva bevallotta, h néhány hónapja megcsal...
boldogan megbocsátottam volna neki, mert szerelmes voltam, mint az ágyú... időt kért, megadtam, nem szakított vele, úgyhogy szépen kiszerettem belőle... ennyi.
Számomra egy ilyen jellegű esemény titkolása van akkora probléma, mint a megcsalás maga.
Úgy vagyok vele, hogy gondolni rá még nem bűn, és az ember vágyhat másra is, ez természetes - viszont ha én már nem vagyok elég, vagy nem azt nyújtom, amit ő szeretne, akkor üljünk le, beszéljük meg. Ha nem jutunk megoldásra, akkor külön utakon kell folytatni.
A flörtöt önmagában nem tartom megcsalásnak, alkalmi szinten, önbizalom növelése céljából (hisz kinek ne esne jól a flörtölés), de ha egy bizonyos személyhez társul, esetleg rendszeres, az már nagyon bántana. És minden, ami ennél több, okot adna a szakításra.
Az egyetlen helyzet, amiben esetleg új esélyt tudnék adni a páromnak, ha hirtelen felindulásból történik valami (tapi, csók), és utána elmondja, mert lelkiismeret furdalása van, és megbánta. De a szexnél már ez se működik, azonnal lapát.
Egyik után sem folytatnám.
Ha ilyesmi kiderülne, a bizalmam elszállná. Bizalom nélkül pedig egy kapcsolat már nem kapcsolat, szerintem. 25N
Meg az internetest elneznem mert nagyon nagyon ritkan itt en is huzom egy-ket ferfi agyat de max 2 uzenetig utana szolok hogy van baratom. Viszont mar maga a reszegseg olyan indok lenne amit nehezen bocsajtanek meg az osszes tobbit amit leirtal nem tudnam megbocsajtani. Se az egy ejszakast mert akkor hatalmasat zuhanna a szememben a megcsalasrol pedig az a velemenyem hogyha szeretsz valakit nem csalod meg. Tehat ha megcsalna akkor nem szeret ilyennel meg miert maradnek!?
Hala az egnek ezek a veszelyek nem allnak fenn. Tobb mint 3 eve egyutt vagyunk es szeretjuk egymast.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!