Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon szeretné ha leszopnám, de én nem nagyon szeretem, tudom hogy kell mert nem ez lenne az első. Csak nem szeretem. Hogy vegyem rá magam? Mert szeretném ha neki jó lenne.
hát végül is leszoptam...nem volt jó, de ő élvezte, de nem azért nem volt jó mert szopni kellett, hanem mert akkor nem voltam annyira ráizgulva, és inkább csak azért csináltam mert ő akarta.
De mind1
Ne haragudj, ha öszinte leszek. Férfi vagyok, és nem akarok a szeretkezésben feltételeket szabni - de ha nem 2 napja vagy együtt a barátoddal/ nem akarok "határidöt" se szabni - 2 hét-2 hónap-4 hónap??/ de a szexben nem lehet sokáig ezt vagy azt nem akarni - ha szeretitek egymást.Ha nem szivesen csinálod, meg fogja érezni.Melyik nö mond le a nyalásról szivesen? Melyik férfi mond le a szopásról szivesen? Ha valaki (gondolom nö..) azt hiszi - "nem csinálom és kész - ha nem tetszik neki, kirúgom.." - próbálja ki.. vagy a pasi rúgja ki, vagy keres magának valakit aki nem nyafog és föleg szivesen csinálja. ès ezen nem kell meglepödni. Senki nem mondja, hogy eröltetni kell. De magát a kapcsolatot se, föleg nem egyoldalúan. A "márpedig én nem akarok szopni, de ö nyaljon ki" - felfogással a legtöbb pasi nem fog kiegyezni - legalábbis csak nagyon átmenetileg.
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!