Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek ezt?
ha tudom róla, hogy olyan mint a nagyanyám... akkor nem :)
Ő boldog, boldogtalannak mondja, hogy jaj édesem így-úgy, szépvagy, imádlak, stb..stb... szerintem ez csak egy gesztus. Persze azért nem tilos rákérdezni, hogy ez most mégis mi!?
Állj elé, és ne úgy, mint egy vallató, de azért erélyesen kérdezz rá. Vagy megközelítheted kicsit könnyedebben is, például "Te kis Don Juan! Láttam, hogy csapod a lányoknak a szelet Facebook-on, mégis mi ez az egész?". De nem tudom, milyen a stílusotok, lehet, ez hülyén venni ki magát. Lényeg a lényeg, te ismered, kérdezz rá!
Mellesleg, bár én is a felhasználója vagyok nyilván, annyira utálom a Facebook-ot amiatt, hogy sok ilyen helyzetet szül. Lehet, valaki minden like-ba világokat lát bele, más meg lehet, hogy csak nyomogatja eme gombot bármiféle komoly szándék nélkül. bár szerintem azért van egy határ a szolid tetszésnyilvánítás és a nyomulás, udvarlás között. Nem mondom, hogy engem még soha nem ütött szíven, ha láttam, hogy az adott férfi kiknek like-olja a képeit vagy miket kommentel, de egy rendes párkapcsolatban ezeket meg kell tudni beszélni. Sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!