Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért harapdál folyton a barátom? 22/l
Figyelt kérdés
Volt előttem két kapcsolata 2 hét és egy 1 hónapos. Az elsővel a szexig se jutott el a második meg csak szeretőnek használta szexre ahogy még sok másik pasit. A barátom nagyon szerette mindkettőt a másodikat jobban de nem harapdálta őt soha. Velem lassan másfél éve van együtt de a kezdetektől fogva harapdál. Már sokszor mondtam neki h ez nekem fáj de azt mondta nem bírja ki h ne csinálja. Mikor a nyakamat puszilgatja elkezdi harapdálni, aztán az arcomba is beleharap, vagy a hasamba combomba. És mikor csókolózunk én már nem is merem a nyelvemet a szájába tenni mert harapdálja és volt h vérzett. Meg szexnél mikor orálisan kielégít van h oda is beleharap. Meg van h úgy ujjaz h az nekem fáj és sokszor már hazudtam is neki h elmentem csak h hagyja abba. De ő sokszor mondja h ne csikizzem meg h ha orálisan ki akarom elégiteni ne fogazzak. nem volt még ilyen alkalom mert még nem is tettem meg. Hogyan tudnám leszoktatni erről? Hiába mondom neki nem birja ki h ne csinálja. Pedig egyszer kétszer tudott nagyon gyengéd is lenni amit szerettem.2015. máj. 23. 13:04
11/12 anonim válasza:
nem fogod leszoktatni, hagyd ott
12/12 anonim válasza:
"Miért harapdál folyton a barátom?"
Mert hagyod neki, azért. Ha ilyenkor felkelnél az ágyból és hazamennél, megmondanád neki hogy ha durváskodik, akkor verje ki magának, te ezt nem szereted, abból rögtön értene. Ráadásul te inkább azt hazudod, hogy elélveztél, mert nem mersz szólni, hogy fáj. Ezzel azt éred el, hogy legközelebb direkt durván csinálja, mert úgy hiszi, hogy te attól el fogsz élvezni. Mindketten hülyén viselkedtek. Ha te nem változtatsz a viselkedéseden, ő sem fog. Ha a szavak nem használnak, akkor cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!