Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a párom, hogy most szünetet akar, és ha mennék hozzá megbeszélni a dolgokat, szakítana. Most mit tegyek? Mit tudok tenni?
A férfiak általában azt mondják, amit gondolnak.
Nem szükséges bonyolítani a dolgot.
Inkább gondolkozz, hogy milyen problémák lehetnek, és erre milyen megoldást tudsz.
Tudom a problémákat, én vagyok a lány, én rontottam el kicsit nagyon.
De ki akarom javítani, úgy érzem muszáj lenne, de nem merek lépni felé, hogy megyek, ha akkor szakítana.
Nincs neki mobilja? Arra csak nem háklis ha felhivod.
Vagy neked nincs mobilod? Kék gazdaságosba 4ezerért van kártyafüggetlen.
Nekem is volt ilyen. Hidd el, ha nagyon kiborulsz és erőlteted a beszélgetést, az most nem jó. Ha most azt mondod szakítana, akkor nagyon kivan. Adj neki időt, át fogja gondolni a dolgaitokat, és majd elmondja mi van vele.
Bár nem tudom mik voltak a problémák, de tényleg tapasztalatból mondom, hogy én is kibuktam és kerestem őt, de nem volt jó ötlet. Kis idő, és nyugodtabban át tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!