Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, normális dolog ez? (bővebben lent)
Kedves Olvasó(k)!
Ez az első távkapcsolatom,így nem tudom,hogy mi az ami "normális"?
Minden nap beszélünk,skypon is videobeszélgetések,mivel tanulunk,így kevés idő marad még erre is,de ő akkor is ritkábban ír vissza,mert tanul,eszik,stb. Körül-belül 8-14 perc,ha nem ír vissza pár percen belül.Ami nekem rosszul esik.El kéne fogadnom,hogy a nem mindig van ídő arra,hogy beszéljünk folyamatosan?
Tudom,hogy szeret,érezteti,de néha akkor is rosszul esik.
Á,most mosolygok.Köszönöm a válaszokat,akkor nem gondolkozok,hogy mit csinálhat...stb:)
Megnyugodtam:)
párom villamosként végzett,5ös diplomával,és igy is jutott rám bőven ideje,hétvégente csak együtt voltunk,meg hétköznap is vagy nálam volt,vagy gép előtt velem beszélgetett...
(énis mérnökként fogok lassan végezni,tudom mennyire nehéz,de akkorsem igényel napi 24 óra tanulást,még akkorsem ha 5öst akarsz mindenre)
én nem nyelném le a hanyagolást...
22/L
Kedves utolsó válaszoló,lehet,hogy igazad van,szerinted,hogy mondjam neki? Nem szeretnék ilyes kis hülyeség miatt veszekedni...de hát ha zavar,akkor mindenképpen meg léne mondanom,mert a késöbbiekben konfliktushoz vezethet..:S
Ha most beszélnék vele erről,kehet akkor is zokon veszi,de legalább megprobáltam.
"párom villamosként végzett,5ös diplomával,és igy is jutott rám bőven ideje,hétvégente csak együtt voltunk,meg hétköznap is vagy nálam volt,vagy gép előtt velem beszélgetett... "
Nagyon nem mindegy melyik egyetemen! Gödöllőn pl a villkar ló*szar, egy BMEs srácról ugyanezt már nem tudtad volna elmondani.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!