Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exet vagy a mostanit válasszam?

Figyelt kérdés
másfél évig jártam a barátommal, aztán szakítottam vele a mostani barátom miatt (2 éve vagyunk együtt). Az utóbbi időben találkoztam párszor a volt barátommal, és megcsókolt...bennem meg teljesen felkavarodott minden. Nem tudom eldönteni hogy kivel lennék boldogabb. A volt barátom ellen leginkább a távolság szól.. viszont azt hiszem h még mindig jobban szeretem... pls segítsetek
2010. febr. 24. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy segítsünk? Ha itt a többség azt mondja válaszd az újat,akkor vele maradsz?Komolyan névtelen emberek véleménye irányítja majd az életed? Ezt neked kell eldönteni.De csak az érzéseidet vedd alapul,ilyen távolság,szemszín,meg kreatívabb hobbi ne legyen szempont,csak az érzéseid.Melyiket szereted jobban!
2010. febr. 24. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:

ezt te tudod eldönteni, de ha nem szereted a mostani párodat minek vagy vele??

mindegy, viszont én biztos nem csókoltam volna meg egy másikat amíg megvan a párom..:S

ezt magadban döntsd el, mert kívülállóként erre nemnagyon lehet válaszolni..:S

2010. febr. 24. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem, hha minden rendben a mostani pasiddal, akkor maradj velem, mert ugye az ex azért ex, mert már vmiért vége lett... v lehet h jobb lenne, hha egyiket se választanád és keresnél egy harmadikat ;)
2010. febr. 24. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nehéz helyzet. Én azt mondom aludj rá párat, mert könnyen lehet, hogy fellángolás. Hajlamos az ember lánya rózsaszín ködben látni mindent és csak minden pozitív dologra emlékezni, de lehet, hogy nagyon megbánnád. Mindenképp azzal maradj, akit szeretsz.

Azt viszont hozzáteszem, hogy akár szereted az exed, akár nem, nem hiszem, hogy a mostani kapcsolatoddal minden rendben. Nem véletlenül kezdtél találkozni a volt pároddal és nem véletlenül engedted, hogy megcsókoljon. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy fellángolás. Aludj rá párat és úgy dönts :) Minden jót :)

2010. febr. 24. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj vissza a régihez. Tudod miért? Mert az "új" fiú [aki azért annyira nem új, ha már 2 éve együtt vagytok] nem érdemli meg, hogy ennyi időt pazaroljon valakire, aki megcsalja. Vannak, akik nem képesek ezt átérezni, de engem már csaltak meg, és iszonyatosan megalázó volt, azonnal el is hagytam... Ha valakibe az ember SZERELMES [ismered ezt a szót?], akkor eszébe sem jut ránézni se másra, nemhogy megcsókolni mást... Ha pedig megcsalod, egyértelmű, hogy nem vagy szerelmes. Akkor nem felesleges vele lenned? DE. Hagyd neki szépen, hogy megtalálhassa az IGAZIT, aki csakis őt akarja, és leélhetik anélkül boldogan az életüket, hogy ilyen gusztustalan dolog történne.
2010. febr. 25. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!