Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják megérteni a lányok, hogy én elég változékony vagyok?
Már bocs, de kell a fenének ilyen hangulatingadozós hisztis pasi.
És se tűrném, hogy ok nélkül undokiskodik, "rideg" utána meg le se lahet vakarni...
Állj le,nőkről beszélsz. :D Ők meg a logika,és a gondolkodás az 2 különböző dolog.
Őket nem érdekli,hogy milyen vagy,az érdekli,hogy olyan legyél amilyet ők szeretnének.Jóképű,bunkó,megalázó,izmos.Kész,ennyi.
Tapasztalatból mondom, hogy én tudom, hogy milyen. Barátom is ilyen hangulatingadozásban szenved akárcsak te. Egyik pillanatban minden oké, a mennyekben érzi magát, aztán mondok valami kevésbé nem tetszőt (ami számára nem tetsző), és erre meg úgy megsértődik, mintha valami rosszat tettem volna, még én érzem magam kellemetlenül, mert szóltam valamit.
De elfogadtam, hogy ilyen ingadozó hangulatú, mert szeretem. Senki sem tökéletes. De ez legyen a legkevesebb és legrosszabb negatívum, hogy ő ilyen, hogy ilyen a hangulata, mert egyébként számomra, ő a tökéletes férfi.
Ha találsz egy igazán, számodra normális nőt, aki szeret téged, úgy ahogy vagy, akkor el fogja viselni, hidd el! Csak még nem találtad meg azt a nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!