Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudják megérteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják megérteni a lányok, hogy én elég változékony vagyok?

Figyelt kérdés
Próbálom nagyon sokszor elmagyarázni nekik, hogy én néha nagyon hideg és rideg, néha pedig túlzottan szenvedélyes és érzelmes vagyok, de ilyen a természetem. Ez nem puszta viselkedési "probléma", vagy akarat kérdése, hiszen ez annyira belülről fakad, hogy ez tesz azzá, aki vagyok. Nem tudom elképzelni, hogy ezt nem lehet átérezni, és megérteni, egyszerűen fáj, hogy senki sem fogja fel, emiatt folyton pedig gyanúsítgatnak azzal, hogy csak szórakozom, vagy éppen játszadozom. A legkőkeményebb pedig az szokott lenni, mikor a fejemhez vágják, hogy nem tudom, mit jelent szeretni, és hogy sosem szerettem őket.
2015. máj. 15. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Már bocs, de kell a fenének ilyen hangulatingadozós hisztis pasi.

És se tűrném, hogy ok nélkül undokiskodik, "rideg" utána meg le se lahet vakarni...

2015. máj. 15. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
2%

Állj le,nőkről beszélsz. :D Ők meg a logika,és a gondolkodás az 2 különböző dolog.

Őket nem érdekli,hogy milyen vagy,az érdekli,hogy olyan legyél amilyet ők szeretnének.Jóképű,bunkó,megalázó,izmos.Kész,ennyi.

2015. máj. 15. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan csaj aki ezt eltűri, ha összességében jó partinak érez. Normális csaj viszont nem, munkahelyen/suliban is viselkedned kell, csaj előtt meg nem moderálnád magad?
2015. máj. 15. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem hibáztathatsz mindenki mást, mert veled van a probléma.
2015. máj. 15. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni...
2015. máj. 15. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy én tudom, hogy milyen. Barátom is ilyen hangulatingadozásban szenved akárcsak te. Egyik pillanatban minden oké, a mennyekben érzi magát, aztán mondok valami kevésbé nem tetszőt (ami számára nem tetsző), és erre meg úgy megsértődik, mintha valami rosszat tettem volna, még én érzem magam kellemetlenül, mert szóltam valamit.

De elfogadtam, hogy ilyen ingadozó hangulatú, mert szeretem. Senki sem tökéletes. De ez legyen a legkevesebb és legrosszabb negatívum, hogy ő ilyen, hogy ilyen a hangulata, mert egyébként számomra, ő a tökéletes férfi.

Ha találsz egy igazán, számodra normális nőt, aki szeret téged, úgy ahogy vagy, akkor el fogja viselni, hidd el! Csak még nem találtad meg azt a nőt!

2015. máj. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!