Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiakadnál, ha a volt barátnőto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Kiakadnál, ha a volt barátnőtok öngyilkossággal fenyegetőzne, ha nem mész vissza hozzá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 16:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
21%
Apád, ez eddig a legizgibb téma!! (L)
2010. febr. 26. 19:41
 32/45 anonim ***** válasza:

tegnap 19:41

Hát... :S Én inkább szomorúnak tartom! :(

2010. febr. 27. 16:59
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
ó bakker hirtelen milyen sok segítőkész ember van itt... gondolom az ingyenkonyhán is dolgoztok és a hajléktalanoknak mindíg adtok legalább 1000 Ft-ot... gondolom most azt várjátok a kérdezőtől, hogy eldobja az életét és a lánynak segítsen... ezt mondhatjátok komoylan. annak a lánynak is meg kell tanulnia, hogy van az életnek olyan oldala, hogy a szerelem elmúlik. szerintem eddig a válaszolód nagyrésze egy idióta pancser. azzal semmi sem oldódik meg, ,ha ez a csávó eldobja az élete egy szakaszát a lány miatt. attól még késöbb ugyanúgy öngyilkos lehet. Szem a lányt ott kéne hagyni. Ha meghal meghal. De sztem túl gyáva meghalni mert aki öngyilkos akar lenni az nem szól senkinek, hanem fogjamagát keres egy megfelelő helyet és öngyilkos lesz. szal ennyi. hagyd békén a lányt és ne keresd. ha meg ő keres hagyd ott. a talót ne vedd fel, ha hív és az SMS-eit olvasatlanul töröld ki (ha nem tudod mi van benne nem tud lelkileg zsarolni) msn-ről meg töröld le teljesen. mert a lány nem tesz mást csak lelkileg zsarol téged és ezt nem szabad. inkább felejtsd el és ne keresd többet. talán majd 2 év múlva nézz utána hol van. tuti, hogy élni fog.
2010. febr. 28. 14:08
 34/45 anonim ***** válasza:

ma 14:08

Te biztos végzett pszichiáter vagy és nagyon otthon vagy a témában! Az idióta pancser jelzőt megtarthatod magadra, ha ez a hozzáállásod. A lelkileg sérült emberekbe csak az rúgjon aki tudja hogy ez használni fog nekik és nem átrani. Csernus Imre pl ilyen ember, de gondolom a te tudásszinted e téren a béka seg ge alatt lehet.

Senki nem mondta h a srác dobja el az életét!

Mellesleg nemegy olyanról tudok aki a fenyegetőzését be is váltotta. Aki lelkileg gödörben van azon segíteni kell, nem taszítani!

Remélem, egyszer te is kerülsz majd a f@sz másik végére, és akkor megtudod hogy milyen állapot ez!

2010. febr. 28. 17:16
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
17:16 nem kell remélend voltam már nagyon rossz, sőt iszonyú állapotban, de senbkitől nem vártam el, hogy pátyolgasson. egyedül találtam egy nagyon jó barátot, de ez csak mázli volt. de ő mindíg végighallgatott. de ettől függetlenül nem a kérdező feladata pátyolgatni a lány összetört lelkét. de nekem mindegy. a csajszi úgysem lenne öngyilkos és annyira nem érdekel egy marék idióta sajnálkozása egy depresszív lány miatt. ha a lány meg akar halni haljon meg. nem tartom vissza ugyanis azt se tudom ki az. a csávó nem bírja kezelni a helyzetet és ezt a lány kihasználja ami bazi nagy szemétség mert lelkileg zsarolja. a csaj szánalmas. egy jó pszihiáter kell neki.
2010. febr. 28. 21:39
 36/45 anonim ***** válasza:

tegnap 21:39

Olvasd el az elejét! Ott írja a srác hogy már egyszer megpróbálta magát megölni!

Amúgy meg ne is haragudj, de eléggé nagy taplóság valakinek azt kívánni hogy haljon meg, amikor úgyis eléggé kivan! Ráadásul ismeretlenül!

Szemétség valakit öngyilkossággal zsarolni, az egy dolog, de a csajnak segítség kell nem elutasítás!

Ezért tart ma itt az ország mert ez a "Dögöljön meg, mit bánom én!" mentalitás uralkodik! Kicsit talán magadba kéne szívnod némi empátiát és megértést, és akkor nem írnál ilyen hülyeségeket!

Remélem a barátjának több értelmes gondolata lesz, mint az agresszív többségnek, és figyel a csajra, hogy szakemberhez kerüljön!

2010. márc. 1. 18:53
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

18:53 én rohadtúl empatikus vagyok. naponta többen jönnek hozzám, hogy elmondják a lelki problémájukat, hogy tanácsot kérjenek.de az, hogy a neten írja valaki, hogy a csaja öngyilkos lesz, ha szakítanak mit kezdjek vele? adjam meg az msn címem, hogy a csaj felvegyen? na nem. mindenkinek meg kell tudnia találni a megoldást. ha ez neki nem sikerül hát puff neki. nem ismerem. csak statisztika lesz a csjból és egy lesz a sok közül. sajnos ilyen is van, hogy valakinek az a sorsa, hogy öngyilkos legyen és ezt el kell tudni fogadni. látom neked ez nem megy. és sajnos nem lehet mindenkin segíteni. ha gyenge és instabil lelkileg hát ez van. így született. most megkaphat minden segítséget, de semmi nem garantálja, hogy x év múlva nem lesz újra szükség rá. az élet egy bazinagy hullámvasút. egyszer fenn, egyszer lenn és a gyengék meghalnak. a régi természeti törvények még most is élnek. a gyenge elbukik és ez ellen nem tudsz mit kezdeni. igaz mamár nagyon sok ember orvos által megmenekül ezért tart itt a Föld, hogy túlnépesedett. Tudod, hogy az embereknek nagyából fele már nem élne, ha nem lehetne ilyen jól kezelni az Epilepsziát meg a daganatot meg a rákot? és a daunkóros és a szellemi fogyatékos emberek már rég meghaltak volna. az élet kegyetlen és a gyenge elbukik. de az orvosok beleszóltak, de attól még van aki meghal. lehet, hogy a csajszi meghal lehet hogy életben marad. semmi nem garantál semmit.

és, ha most a fiú vele marad, hogy a lány éljen mi lesz pár év múlva, ha megtint el akarja hagyni? megint öngyilkos akar majd lenni. ez van. ilyen az élet.

mondcsak ez ellen TE tudsz tenni valamit a nagy szakértelmeddel???

mert sztem nem. ha meg akar halni a csaj meg fogja tenni. és az egy rohadtúl szar helyzet a kérdezőnek. ha ez neked nem tettszik vedd fel a csajjal a kapcsolatot és ragaszd meg a darabokra tört lelkét. sok sikert. sokáig fog tartani.

2010. márc. 1. 22:00
 38/45 A kérdező kommentje:

Csak, hogy tudjátok megtette.

Pénteken este kiugrott egy vonat elé és meghalt.

Pénteken lesz a temetése, amire azt mondta az anyukája, hogy el ne merjek menni, mert az én hibám, hogy a lánya ezt tette!

=(

2010. márc. 2. 16:41
 39/45 anonim ***** válasza:
47%

Részvétem!

Tudom, itt nem az okoskodás a lényeg, de ha inkább vele foglalkozol mint ide írsz, akkor talán elhárítható lett volna. Egyébként, nem te vagy a hibás, mert egy öngyilkos ha meg akar halni, így vagy úgy, de megteszi. Ez ellen senki sem tud semmit sem tenni. Nagy kitartás kell ehhez, hogy fel tudd dolgozni, és a lány szüleivel ne törődj, ők a szülei, mint te a barátja. Ez nem a te felelősséged, hanem a szülőké, mert ők nem tanították meg arra a lányukat, hogy nem az öngyilkosság az egyetlen kiút, hanem egy elvesztés feldolgozásának más módja is van.

Részvétem mégegyszer, és ha tudsz a temetés után mindenképp menj ki a sírjához, te is megnyugszol legalább egy kicsit, ha el tudsz tőle búcsúzni.

2010. márc. 3. 07:17
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

Részvétem!

Egyetértek az előttem szólóval, ez semmilyen tekintetben nem a te hibád vagy felelősséged. És változatlanul kitartok amellett, hogy nem áldozhatod fel magad, és jól döntöttél, hogy nem mentél vissza hozzá.

Az anyja pedig a saját mulasztását, és a nevelésének hiányosságait rád akarja hárítani.

2010. márc. 3. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!