Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet levenni a lábáról egy művészies, komolyabb gondolkodású csajt?
"Tőlünk ezt egyszer a tesiórán kérdezte meg a tornatanár,így:
,,Most akkor beszélgessünk a zenéről.Basztatok már zongorán?":D"
Fúú de régi -,-"
Rám illik a leírás.
Nálam nem jönne be, ha látnám, be akarsz vágódni, hogy meg van tervezve a mondókád és hogy ezzel akarsz levenni a lábamról. Ezeken rögtön átlátok és zavar, sokkal jobban szeretem a spontán beszélgetéseket, történéseket, gesztusokat, amik nem olyanok, hogy totál lerí, hogy te most fűzöl engem. Hanem ami magától alakul ki. Nem is tudnék valakivel randizgatni-iszogatni, hogy összejöjjek vele (max egyéjszakásnál), vagy beleszeretek vagy nem, a randik ebbe nem szólnak bele.
Nálam egy férfinak sikerült "bevágódnia", vele azóta is együtt vagyok (7 év), ez a kapcsolat is spontán alakult ki, véletlenen és szerencsén múlt, hogy megismertük egymást, onnantól kezdve viszont rajongás volt, hogy végre valaki, akivel teljesen egy húron pendülök, de ki is egészítjük egymást. Természetesség, spontaneitás, kisugárzás, gondolkodás, és hogy a jobbik részem ebben az életben. Neki így sikerült megfognia engem.
De hát ugye ahány ember..
23L
Lepd meg valami kiállítással, vagy hasonlóval. De akár simán, minden tupír nélkül beülhettek valahova, és beszélgethettek. Próbálj felvetni, valami értelmes témát. Ha valóban értelmes, akkor szeret csak úgy mindenféle feszengés és bonyolítás nélkül, kellemes közegben beszélgetni. Szerintem ne akard agyon bonyolítani.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!