Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet levenni a lábáról egy művészies, komolyabb gondolkodású csajt?
Figyelt kérdés
Ugyanis épp egy ilyen csajt fűzök,most szervezzük a második randit...és annak ellenére,hogy engem is érdekelnek a komolyabb témák,nincs nagyon ötletem,mivel lehetne komolyabban bevágódni nála...elsősorban olyan hölgyek válaszait várom,akikre illik a leírás,hogy náluk hogy sikerült bevágódni a pasiknak:)2010. febr. 24. 13:01
1/16 anonim válasza:
jajj ne már..minden lány tud huncut lenni
kérdezd meg töle mihez lenne kedve..
2/16 anonim válasza:
Ha zenész lenne, megkérdezném tőle, hogy: "B sztál már zongorán?" Egy művésznek viszont fogalmam sincs, mit mondhatnék.
3/16 anonim válasza:
A művész is ember. Én egy tiszta őrült vagyok, de regényeket írok, néha ki nem néznék belőlem.
4/16 A kérdező kommentje:
,,Ha zenész lenne, megkérdezném tőle, hogy: "B sztál már zongorán?"
Tőlünk ezt egyszer a tesiórán kérdezte meg a tornatanár,így:
,,Most akkor beszélgessünk a zenéről.Basztatok már zongorán?":D
2010. febr. 24. 13:15
5/16 anonim válasza:
A műveltségeddel, vagy ha van valami ilyen hobbid, említsd meg.
6/16 anonim válasza:
A legjobb barátnőm is ilyen... és neki az a lelki beteljesülése, ha beszélhet a hobbijáról. Imád zongorázni, festeni, írni, rajzolni... és olyan régies néha a beszéde is... na, mindegy, szóval szerintem kérdezgesd, mihez lenne kedve, mit szeret csinálni, az ilyen dolgokról, biztos örömmel mesél majd pl. a művészi "tudományairól". :D Érdeklődj, hallgasd meg és értelmesen válaszolj ^^
7/16 anonim válasza:
Kérdezd magáról, azt mindenki szereti.
8/16 A kérdező kommentje:
Az általános ismerkedés már az első randin megvolt:)
2010. febr. 24. 13:47
9/16 anonim válasza:
Művészies dolgokon belül mit szeret? Zenész, festő, grafikus, író...? Ezzel kapcsolatban kedveskedhetsz neki. =) Például egy jó minőségű ecsetkészletet, valami nagyon vékony szálút amivel kidolgozhatja a részleteket, vagy tollakat, ceruzákat, füzetet, amibe írogathat, vázlatfüzetet kedves kis üzenettel, vagy esetleg te is művelődhetsz a témában és kápráztasd el a tudásoddal. :)
10/16 anonim válasza:
Vagy esetleg próbálkozhatsz te is versekkel, irományokkal, firkákkal cerkával-ecsettel. :D Nem lényeg, hogy jó legyen, de szerintem ez is imponálna neki, hogy "megihletett téged" és kedveskedni akarsz neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!