Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális indok a szakításra?
Pár hete szakítottunk a barátnőmmel, én azóta ezen gondolkodom. Azt mondta, azért szakít, mert "nem szerelmes belém" már. De ezt nem tudom elfogadni, ez csak úgy elmúlhat? Én nagyon szeretem őt, ő azt mondja, ez az ok és nem csináltam, csinált, csináltunk semmi rosszat, csak elmúlt az érzés...
F/19
Igen de ez csak akkor lehetseges ha nem is szeretett igazan. Akit tiszta szivbol szeretsz annal nem mulik el a szerelem.
18/L sajnalom
Normális és jól tette, hogy befejezte, előbb-utóbb úgyis szétmentetek volna, lehet még csúnyább szakítás lett volna.
Persze lehet próbálni helyrehozni, és sikerülhet is, de őszintén nem tudom, van-e értelme... én anno pasimmal akartam szakítani ezért és hagytam magam rábeszélni arra, hogy ne szakítsunk, próbáljuk meg stb. részemről helyr is jöttek a dolgok... mire ő csalt meg engem végül...
van ilyen
de legalább korrekt volt és nem hülyített tovább habokra
Gondolom mondta előre hogy már gyengül az érzés, én is hasonló cipőben járok most és minden erőmmel a szerelem újra lobantásán fáradozok, egész sok sikerrel.
Látszik azért egy lányon ha már nem szeret.
De igen normális indok. Ne hibáztasd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!