Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Gonosz nő vagyok? Bosszút álljak a férfin aki megalázott? Kihasználjam a helyzetet?
Adott egy 21 éves férfi és egy 17 éves lány. A lány naiv, tapasztalatlan, a szülei a széltől is óvják, tiltják mindentől. Megismer egy fiút, akibe őrülten beleszeret, neki adja az ártatlanságát, mindenét. A fiú azonban nem akar vele járni, és megbántja. A fiú mindezek ellenére verekedik a lány miatt, amikor a lányra rányomul egy idősebb férfi. Eltelik pár hónap. A lány megerősödik, kicsinosodik, magabiztosabb lesz. A fiú kissé ittas állapotban sírva mondja el
a lánynak, hogy szereti, és csak azért nem akart szerelmes lenni, mert félt, hogy a szülők (akik tudtak a fiúról és durván eltiltották a lánytól) elválasztják úgyis őket. Másnap józan állapotban megkérte a lányt legyen a barátnője.
Mamár több hónapja járunk titokban, de az én tervem az volt, hogyha egyszer megszerzem, összetöröm. Pár napja megkérte a kezem. Nagyon szeret ezt érezteti. Én bosszút terveztem de nem tudom mit tegyek. Nagyon megbántott a múltban. De szeretem. Viszont jól esne vissza adni a fájdalmat neki. Mit tegyek?
Ennyire megkeseredtél? Elhiszem, nagyon fájhatott, hogy az, akinek odaadtad az ártatlanságodat, megbántott, és emiatt össze vagy zavarodva. De ő aztán kinyílt előtted, és a leírtak alapján azóta is azon van, hogy jóvá tegye, amit vétett (ráadásul a te szüleid miatt), és bizonyítsa a szerelmét. Itt nincs semmi értelme a bosszúnak. Ha te is szereted őt, én azt javasolnám, ülj le vele, és beszélj őszintén az érzéseidről, hogy mennyire fájt neked, amit anno tett, a mai napig tüske benned. Kommunikációval rengeteg mindent meg lehet oldani. Talán ha hosszan elbeszélgetnétek erről, benned is feloldódna végre a keserűség. Aztán tiszta lappal folytathatjátok.
Ha viszont nem szereted, akkor is ülj le vele, és vess véget ennek az egésznek. Mondd meg neki, hogy nem tudtad túltenni magad a múlton.
De ne játszmázz, ne bosszulj. Nem fog jólesni, még ha most úgy is érzed, és nincs értelme erre a szintre lesüllyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!