Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exetek "pszichopata" mit tennétek?
Egy alkalommal többször megütött. Akkor szakítottam az akarata ellenére, mert nem akart elengedni. Azután sokáig zaklatott, de eltűnt. Nemrég megint felbukkant, elmondta, hogy szakított a barátnőjével és hiányzok neki. Természetesen elutasítottam. Erre a minap észrevettem, hogy a kedvenc macskám, aki a szomszédé, de átjár enni hozzánk is eltűnt. De amint gyanakodni kezdtem volna, tudtam, hogy az exem vitte el. Végül visszahozattam vele, de megjegyezte, hogy ez csak a kezdet és érzelmileg tönkre fog tenni.
És azt hiszem tényleg elkezdte.
Pszichopata:
Nem fél
Nem szeret
Nem tanul
Tehát a barátod nem fogja sokáig visszatartani.
Gyűjts minden bizonyítékot, tanulmányozd a jogot, hogy tudd, mi az amivel a rendőrség is foglalkozik.
Egy pszichopatának NINCS BŰNTUDATA, tehát bármire képes!
Nem fél a következményektől! Börtönnel, veréssel nem riaszthatod el!
Észérvekkel nem hathatsz rá!
Magas az IQ-ja, amit arra használ, hogy másokat manipuláljon, mert ez élteti.
Ebből nincs kiút!
Az egyetlen, amit tehetsz:
Semmi infót ne adj ki magadról!
Töröld a facebook profilodat, változtass telefonszámot!
Ne állj vele szóba!
Ne reagálj a húzásaira, mert azt élvezi, ha idegesíthet. Kivéve ha bűncselekményt követ el és tudod bizonyítani is.
Imádkozz, hogy találjon valakit, aki helyetted a célkeresztjébe kerül!
Sajnálom, ha elkeserítettelek. Nekem 20 éve kell túlélnem egy pszichopata húzásait, sőt, a gyerekemet kell neki rendszeresen odaadni (elváltam). Egy örök kereszt.
Ha nincs gyerek, van esélyed a normális életre, csak türelem, és tartsd be aniket fent leírtam!
Hidd el, tudom miről beszélek!
Nem vettem kioktatásnak. Helyesbítek:
"Nem szeret, nem szorong, nem tanul"
Lehet, hogy pillanatnyi félelemre képes, lehet nem köt bele màsfélmázsás párodba... De ha nincs épp melletted, nem tartja vissza, mivel nem érdeklik a következmények, nincs számukra holnap.
Ezért iscerősebbek nálunk, mert a mi tetteinket negelőzi a gondolkodás, mérlegelés, és ez visszatart minket, gátol.
Ő a következmények mérlegelése nélkül, tehát hamarabb cselekszik.
Konkrét példa:
Én nem mondom el a környezetemnek, milyen ember, mert a gyerek inná meg a levét. "A pszichopata aberrált gané gyereke..."
Ő hazugságokat, nocsokságokat terjeszt rólam az oviban a többi szülőnek. Én meg csak lesek, miért néznek rám furán.
Persze én a gyerek miatt nem mondtam el előtte az igazságot.
Ha véletlenül meg is tudom, miket hord össze rólam - mert ugye senki nem mondja nekem vissza- akkor is már hiába védeném magam, már az ő hazugságavépült be a köztudatba.
Remélem, érthetően írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!