Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm pszichopata!
aki pszichopata az SOHA nem fog szeretni igazán.
törődhetsz vele,élvezi is,de ő nem fog változni, nem fog másmilyen lenni mint ami.
ez nem vicc, és nem átmeneti.
én szakítanék,igen.
emberek,akik itt írják,hogy "legyél figyelmes "stb.
volt már pszichiátriai beteg párotok?
mert nekem igen, ugyan nem pszichopata,de sok vonása megegyezett velük.
nem lehet bírni,hosszútávon kiszipolyoz,te igyekszel ő meg hol ilyen,hol olyan. és lazán bunkó és ver át, nem bánja meg,bár jól eltudja játszani. nagy színészek és jól tudnak manipulálni.
kérdező,olvass sokat arról,hogy milyen is a pszichopata.
én menekülnék.
Na jó, látom tiszta homály van nálad. Először is, az anti-szociális nem azt jelenti, hogy valaki pszichopata - rengeteg lehetőség van. én is anti-szociális vagyok, mégsem vagyok sem pszicho- sem szociopata. Ez túl tág fogalom.
Aztán, nyilván most ki van bukva (vagy nem). Van rá lehetőség, hogy tényleg pszichopata, de Te azt qrvára nem tudod megmondani (mi pedig, monitor mögül pláne nem).
Harmadszor pedig, a pszichopaták képesek szerelemre, csak átkattannak és inkább fog torz ragaszkodásnak és megszállottságnak tűnni, mint a klasszikus értelemben vett szerelemnek.
Ha te már most képtelen vagy hogy hozzáállni ehhez az egészhez, tipli. menj. Hagyd ott. Neked nincs rá szükséged, neki pedig rád. Nem tudod kezelni - ő pedig, ha pszichopata, nagyon magadról leszar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!