Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátnőm pszicho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm pszichopata!

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja vagyunk együtt, de nagyon megszerettem ezt a lányt. Tetszett a titokzatossága, és a bája. Ezen kívül azt gondoltam, hogy szeretni is fog, hisz mindig olyan, csendes, és kedves. De mikor jobban megismertem megmutatta a foga fehérjét. Azt mindig tudtam hogy már elég régóta jár pszichológushoz, de soha nem akart róla beszélni, erre meg semmiképpen nem gondoltam. Az egyik nap olyan mint ahogy eddig ismertem (aranyos, bájos) a másik nap pedig bunkó, cinikus. Most hogy papírja van róla hogy antiszociális személyiség zavara van, nem tudom megéri-e vele maradnom. Egyre fusztrálóbbá válik az állandó kedélyváltozása, és az hogy olyan dolgokat vág a fejemhez, amiket nem érdemlek meg. Azonban nem hiszem hogy el tudom engedni. Valamelyik nap is olyan kedves volt, még reggelit is csinált. Had ne mondjam rögtön megbocsájtottam neki, hisz egész nap ilyen aranyos volt velem. Nem tudom mit csináljak. Valahol olvastam hogy a pszichopatákat nem lehet meggyógyítani, és nem képesek szeretni, de nekem nem úgy tűnt, mintha csak kihasználna. Szakítsak vele?
2014. dec. 23. 12:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

A hangulatingadozása eldurvulhat,és ki tudja mire képes.

Ha magadnak akarsz jót,akkor rájöhetnél, hogy találsz nála normálisabbat is!

Még csírájába jobb elfojtatni a kapcsolatot,mert eléggé ráfázhatsz és bűntudatod lesz miatta folyamatosan,mert félni fogsz nehogy elronts valamit,amitől ő rosszul lesz ...

2014. dec. 27. 14:10
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Elmondom, hogy ebben a társadalom az emberek 90%-a antiszociális személyiségzavaros, még ha a legtöbben nincsenek is ezzel tisztában.
2015. jan. 25. 15:02
 23/31 anonim válasza:
az én barátnőm is ilyen csak nekem gyerekem is van tőle :/
2015. jan. 25. 16:01
 24/31 A kérdező kommentje:
Az antiszociális az nem aszociális....
2015. márc. 5. 16:48
 25/31 mrs.hutch válasza:
22%
nagyon sokan írják, hogy egyszer ilyen egyszer olyan, menekülj. Most nem azért mondom, de.... Basszus. Tehet erről az a szegény lány? Szerintetek direkt ilyen? Mert nem hiszem, hogy valaki önként vállalkozik egy betegség elviselésére (jól van, vannak kivételes esetek, ha ezzel megmenthetnek valakit.) Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy... segítsd. szerintem
2015. márc. 5. 17:10
 26/31 anonim ***** válasza:

jaj kedves utolsó,ez nagyon szép hozzáállás,más esetben még akár egyet is értenék,de ilyenben...

engem kérdező az érdekelne,hogy azóta mi van?

2015. márc. 5. 17:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha antiszociális, az nem gond, és lehet változtatni rajta könnyen. A lényeg, hogy szeresd. Ez kell neki. Ha pszichopata, akkor menekülj. Nincsenek érzései. Én is ismerek ilyet, az apukám.... de tök gáz xd menekülj amíg lehet, ha csak érdekből van veled és megakarja keseríteni az életedet. VISZONT AZ ANTISZOCIÁLIS EGYÁLTALÁN NEM OLYAN. Lehet egy periódus az embernél. Szeretet a válasz mindenre.
2015. márc. 5. 18:13
 28/31 A kérdező kommentje:
Azóta vergődöm. Mikor próbálnám neki megmondani, olyan kedves... Igazából nagyon papucsnak érzem magam, de úgyérzem megszerettem.
2015. márc. 21. 11:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Akkor maradj vele.

Nem tudok mit mondani. Szokd meg hogy ilyen.

2015. márc. 21. 12:13
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező pont ilyen volt a barátnőm. Tudom hogy miket mész most keresztül. Adok neked egy tippet , mikkor ilyen fúra ne figyelj rá szard le. Ha hisztizik ne fuss utána , utána rá jön arra hogy evvel nincs hatással rád. Be fogja hidd el fejezni , most mi ott tartunk hogy csak is az aranyos , kedves oldalát látóm velem kicsit sem csinálja magát. Ellenben anyával és mással csinálja , de velem nem valszeg veled se fogja. Csak kicsit helyre kell tenni.
2015. márc. 21. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!