Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exetek "pszichopata" mit tennétek?
Egy alkalommal többször megütött. Akkor szakítottam az akarata ellenére, mert nem akart elengedni. Azután sokáig zaklatott, de eltűnt. Nemrég megint felbukkant, elmondta, hogy szakított a barátnőjével és hiányzok neki. Természetesen elutasítottam. Erre a minap észrevettem, hogy a kedvenc macskám, aki a szomszédé, de átjár enni hozzánk is eltűnt. De amint gyanakodni kezdtem volna, tudtam, hogy az exem vitte el. Végül visszahozattam vele, de megjegyezte, hogy ez csak a kezdet és érzelmileg tönkre fog tenni.
És azt hiszem tényleg elkezdte.
Valami bizonyítékot kellene szerezni a fenyegetéseiről, zaklatásairól (pl. hangfelvétel, vagy ha neten beszéltek, el kell menteni), aztán menni a rendőrségre.
Vigyázz magadra és soha ne békülj ki vele!
"Ha"
Ez mit keres ott? :D
És melyik?? :DDD
Minden hívást vegyél fel,az üzeneteket pedig mentsd el,aztán mikor már van valamennyi,akkor rendőrség.
Először nem fognak csinálni semmit.
És utána sem :D
De aztán ha folytatja,akkor már lépnek.
Én a helyedben messzebb költöznék tőle,ha tudok.
Vagy szólnék pár "kedves" embernek és úgy megveretném,hogy besza...
De persze ilyet nem szabad csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!