Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek valakivel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel, ha ezt tudnátok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, egy gimibe jártunk, most érettségizett.

3 éve odavagyok érte, de csak 3 hete lettünk jóban, "vett észre" úgymond.

És az a baj, hogy kezdek még jobban belezúgni... De Ő szeptembertől Angliában tanul majd, én jövőre érettségizek. Azt mondja, hogy simán működhetne közöttünk a távkapcsolat, Anglia nem a világ vége, akár 2 hetente hazajön, ha szeretném, meg én is mehetnék hozzá, úgyis külföldön akarok továbbtanulni. De nem tudom, hogy ezt mennyire gondolja komolyan.

Mármint, Ő az a bulizós típus, a lányok kedvence és nem tudom, hogyha belecsöppen egy új környezetbe, új lányokkal lesz körülvéve, akkor mennyire fogja érdekelni, hogy itthon barátnője van.

Közben pedig az is ott van a fejemben, hogy évek óta szerettem volna vele lenni és most itt a lehetőség, csak ugye az kegyetlen lesz, hogy egész nyáron együtt vagyunk, aztán meg havonta...

2015. máj. 11. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én arra várok, ami neked most végül sikerült. Két éve... Persze hogy összejönnék vele, ha szereted és bízol benne, Anglia sem akadály!
2015. máj. 11. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, ha ennyire szereted. :) Bízz benne, aztán ha elcseszi, akkor szakíts. de ne ítélj már előre szvsz...
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj egy kapcsolat attol fugg mit akarnak a felek. Van aki kivalaszt maganak egy tarsat es utanna a vilag vegere is koveti ha erzi hogy szamithat ra. Szoval... Ez mar csak attol fugg ti mire vagytok.
 4/8 FüligJimmy88 ***** válasza:
Még nagyon fiatalok vagytok, nem érdemes egy ilyen kapcsolatra építeni. Semmi jövője. Nézd, nekem is megvolt a lehetőségem meg a pénzem, hogy kimenjek Spanyolországba. És egy lány miatt maradtam. Mondjuk azóta se pénz se lány... Mondjuk pénz az úgysem lesz soha, a lány meg még összejöhet XD De ez már más kérdés... Szóval szerintem lépj túl rajta.
2015. máj. 11. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
szerintem ne menj bele, nagyon fogsz szenvedni, akkor is ha hazajön kéthetente, a távkapcsolatok nagyon ritkán működnek és nem 3 hónapos nem lesz elég hogy igazán kialakuljon a kötődés. Nehéz lenne most emiatt nem összejönni vele, de sokkal nehezebb lesz később fülig szerelmesen kiszállni belőle, vagy esetleg fél év múlva tönkremenve szakítani, de gondold át
 6/8 anonim ***** válasza:
nyáron még simán együtt lehettek.
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy csajjal voltam így a gimibe 3év love annyi különbséggel hogy mi végig jóban voltunk majd egy évig nem találkoztunk. Én 3évig próbálkoztam de mindig nemet mondott.Én egy csajjal voltam így a gimibe 3év love annyi különbséggel, hogy mi végig jóban voltunk majd egy évig nem találkoztunk. Én 3évig próbálkoztam de mindig nemet mondott. Az egy évig amíg nem láttuk egymást meggondolta magát. Utána ő próbálkozott, de elutasítottam. 4éve bánom…
2015. máj. 11. 21:27
 8/8 anonim válasza:
Hát szerintem, egy próbát megér nyáron úgyis sok időt tudtok majd együtt tölteni és sokat erősödhet a kapcsolatotok.
2015. máj. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!