Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, ha ezt tudnátok?
Van egy fiú, egy gimibe jártunk, most érettségizett.
3 éve odavagyok érte, de csak 3 hete lettünk jóban, "vett észre" úgymond.
És az a baj, hogy kezdek még jobban belezúgni... De Ő szeptembertől Angliában tanul majd, én jövőre érettségizek. Azt mondja, hogy simán működhetne közöttünk a távkapcsolat, Anglia nem a világ vége, akár 2 hetente hazajön, ha szeretném, meg én is mehetnék hozzá, úgyis külföldön akarok továbbtanulni. De nem tudom, hogy ezt mennyire gondolja komolyan.
Mármint, Ő az a bulizós típus, a lányok kedvence és nem tudom, hogyha belecsöppen egy új környezetbe, új lányokkal lesz körülvéve, akkor mennyire fogja érdekelni, hogy itthon barátnője van.
Közben pedig az is ott van a fejemben, hogy évek óta szerettem volna vele lenni és most itt a lehetőség, csak ugye az kegyetlen lesz, hogy egész nyáron együtt vagyunk, aztán meg havonta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!