Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek valakivel, csak azért, hogy ne legyetek szinglik?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy régóta nincs kapcsolatod, és van egy fiú/lány, akiről tudod, hogy tetszel neki és szívesen összejönne veled. Kedvelitek egymást, jól érzitek magatokat egymás társaságában, jóképűnek/csinosnak is tartod, de nem vonzódsz hozzá. Adnál esélyt egy ilyen kapcsolatnak?2015. márc. 5. 10:27
2/17 anonim válasza:
Megbeszélném vele és ha belemegy mért ne? :) Lehet belöle szerelem csak 2 ember kell hozzá :) ;)
5/17 anonim válasza:
mindenfele ezt látom, talán ezért is undorodom a legtöbb ember kapcsolatától.
gyomorforgató hogy csak azért jönnek össze egymással hogy ne legyenek magányosak, meg "miért ne?" aztán csodálkoznak hogy pár hónap után már unják a másikat és boldogtalanok, de akkor meg nem akarnak szakítani mert hogy ne bántsák meg a másikat, így szoktak akár 1-2 évig is együtt lenni és így fontos éveket eldobni a fiatalságból olyanok akiknél az első percben látszódott hogy nincs meg az az igazi szikra.
csak gratulálni tudok az ilyeneknek de szerintem szánalmas.
én ha összejövök valakivel abba szerelmes vagyok.
23/F
6/17 anonim válasza:
Nem, szeretek egyedül lenni, csak akkor jövök össze valakivel ha tényleg úgy érzem, hogy vele akarok lenni.
8/17 anonim válasza:
Most én összejönnék valakivel, ha szimpatikus. Régebb voltam szerelmes és nem jött össze. Most kapcsolatot keresek nem utolsó sorban tapasztalat szerzésnek is. Még komoly kapcsolatom nem volt 21 F.
9/17 anonim válasza:
Bár az 5. hozzászóló kicsit sarkosan fogalmaz, de alapvetően igaza van.
Ha nincs meg a szikra, időtöltésnek nem szabad, mert elröppennek az évek.
10/17 anonim válasza:
Nem mert nagyon is szeretek egyedül lenni , de párkapcsolatban is. Ez függ attól hogy férfi vagy nőről lenne szó. Mert ha néha meg fogdossa a bajnokomat akkor benne vagyok. Persze ha ő is benne van ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!