Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnek. Lassan oruletbe kerget hogy keptelen vagyok felejteni :- ( Nagyon szuksegem van a tanacsaitokra. Ti mit tennetek a helyemben?
Velem egy idos sracrol van szo, akit a legjobb baratnom altal ismertem meg (egyutt nottek fel), egyuttis voltak egy darabig aztan komolyan osszevesztek.. a sors ugy hozta hogy kozepsuliba egy csoportba kerultunk, alig fel ev alatt elegge jol megismertuk egymast es nagyon jo baratok lettunk, megertettuk egymast es szoval minden.. aztan eszrevettem h vonzodom hozza, es ugy ereztem ez viszonzott is, de soha nem beszeltunk errol..most 2eve kirandulni voltunk es osszejottunk, o volt nekem az elso. De a mar emlitett baratnom miatt ugy dontottunk h mindenki a sajat utjat jarja.. Na persze csak a dontes maradt meg belole mert ettol arrafele amikor csak lehetett titokban egyutt voltunk. A dolog vegul kisult es a baratnom nagyon kiakadt, a mi kapcsolatunk vegervenyesen megszakadt. A sraccal honapokig talalkozgattunk de mivel lattam h nem akarja komolyabbra fogni a dolgot nekem nem felelt ez meg es akkor nyar vegen, vagyis most masfel eve megismertem azt akivel azota is egyutt vagyok. Mar fel eve tartott amikor srac meg mindig ragaszkodott hozza h veluk szilveszterezzunk de a baratom nelkul(!) hat nem mentem bele.. aztan szilveszter utan halottam a hirt h ujra egyutt vannak a mar emlitett baratnommel". Akkortol kezdve abszolut nem is beszelunk. (a szerelmemet es a legjobb baratom vesztettem el egyszerre az o szemelyeben).
Azota is minden egyes nap talalkozunk, de meg csak nem is koszonunk egymasnak, folyamatosan hianyzik (vagy az h vele legyek, vagy egyszeruen csak a baratsaga). Neki mar 1 eves kapcsolata van, az egyem is masfel eves, es szeretem a parom, boldogok is vagyunk. de megis hianyzik O.. es lasan beleorulok h nem tudok felejteni.
Mert nem tudom elfelejteni (aztmondjak az elso ejszakara mindenki emlekszik, de gondolom azt nem eppen igy ertik)? sokaig kuzdottem erte h visszaszerezzem, de mostmar nem tudom h ez mennyire lenne jo tekintettel a jelenlegi helyzetre.. minden esetre vagy visszaszerezni vagy el felejteni.. de hogyan?? Mit tegyek?? segits kerlek
Gondolom minden embernek más tesz jót ebben az esetben. A volt barátnőmmet nagyon nagyon szerettem. Ő is engem. 3 év elteltével újra összejöttünk. Mindkettőnknek jót tett, hogy most már lefeküdtünk egymással. Ha ezek után megint szakítanánk, annyira nem viselne meg. (az ezelőtti 3 évet végigszenvedtem, már nem érdekel a dolog)
Még mielőtt azt hinnéd, hogy ez csak a fiúknál van, megemlíteném, hogy az egyik ismerősöm (lány), mindenféleképpen le akar feküdni a volt barátjával. Úgy érzi, ettől megnyugodna és el tudná engedni.
19/f
a problema az h valojaban en is sokszor erzem ugy h nem valo nekem az akivel most vagyook.. de ez csak ien atmanet, az en reswzemrol ez a kapcsolat tiszta hullamvolgyekbol all.. neha ugy erzem o mindenem, maskor h latni sem akarom.. de az a gondolat h vegetvessek ennek a kapcsolatnak (amit amugy mar tobbszor megprobaltam, de o soha nem engedett el) az felelmmel tolt el, ha ra gondolok valosaggal rettegek.. ugy erzem nem tudom mihez kezdhetnek egyedul...
es a "regi" srac viszont.. fokozatosan nonek a ketsegeim h meg lehet koztunk vmi... ugy erzem tul sok ido telt el, es nem is ez, hanem foleg h tulsagosan komoly kapcsolataink lettek azota.. nem tudom vajon mien hatassal lenne az ok kapcsolatukra ha az enyem veget erne.. es ettol azert felek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!