Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat zavarja, hogy mindig én kezdeményezem a szexet?
Szerintem is kétoldalú dolog, jó ha mindkétszer van.
Nálunk az nem divat, hogy elutasítsuk a másikat, max ha tényleg fáj a feje, vagy ha nagyon nagyon rossz a kedve. De nem is tudom melyik a ritkább..
Hasonló megjegyzést kaptam én is a páromtól korábban. Érdemes lenne rákérdezned, megbeszélnetek! Lehet, hogy nem maga a kezdeményezés zavarja, csak az egész helyzet "mert ő a férfi, neki kéne" jeligére... Nálunk pl. kibukott a végén, hogy párom attól tartott, hogy ő előbb-utóbb kevés lesz nekem, hiszen nyilván ha én kezdeményezek többnyire, akkor én többet is vágyom a szeretkezésre, mint ő. Megbeszéltük, megnyugodott, azóta nem zavarja, legfeljebb csak kedveskedve a vérem szívja vele, hogy folyton "rámászok"... :)
Tehát mindenképpen kérdezz rá, miért zavarja, mit szeretne ő! Itt lesz a kulcs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!