Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok szerintetek a barátomnak, amikor jön hozzám, mindig olyan ételt csinálni, amit ő szeret, de én nem azt ennék?
Azt mondta, hogy azért nem költözne össze vele, mert állandóan zöldséges, egészséges ételeket főzök. Megeszi, de nem szereti. Szoktam neki direkt főzni húst hétvégére. Albérletben lakom, saját pénzemből fizetek mindent, én veszem a kaját. Szerintem ne akarja megmondani, mit főzzek, ha ingyen eszik belőle, sőt, felfalja szó szerint az egészet.Volt, mikor majdnem 5000 ft-os kajából ettem egy tányérral, a többit ő ette meg. Gondoltam, másnapra is jó lesz, de nem. Ha átjön, meg szokta kérdezni, van-e kajám. Majd beszólok neki, hogy neked nincs, mert te úgy sem szereted a főztömet és nekem meg jó lesz máskorra, mert én nem utálatból eszem. Nem vagyok irigy, csak sok pénzt elköltöttem 1 év alatt miatta kajára és örökké enne, volt mikor éjjel 1-kor kellett kaját csinálni neki. Pár hónapja szoktam le, hogy az legyen, amit ő akar. Egyszer csináltam disznó darálthúsból kaját, hogy jön és ehet. Ettem belőle, de nagyon rosszul lettem tőle, mert disznóhúst én nem eszek.
Szerintem, ha enni akar, akkor hozzon magának vagy vegyen. Nekem senki ne mondja meg, hogy a saját pénzemet mire költsem.Nekem minimálbérből kell megélnem albérletben, segítség nélkül. Ő az enyjánál lakik, minden nap húst esznek. Szerintetek igazam van?
akkor más mese nincs, csak az, h meg kell beszélnetek, h szálljon be a költségekbe, vagy találjon ki olyan kaját, amit sokkal kevesebb pénzből is meg tudtok oldani.
tojást pl eszik? (ez csak úgy mellékesen jutott eszembe.)
különben a hús tényleg nem olcsó mulatság (bár, ahogy a mondás is tartja: olcsó húsnak híg a leve), ez tény. de egy férfinak adhatsz akár hat zsák zöldséget is, akkor sem fog jóllakni vele. :S
Az lesz! Köszi a tanácsokat!
Csak tudjátok mi hozta ki belőlem ezt? Nem tudom, írtam-e. Leszólta a kajámat, hogy nem jó, azért nem akar összeköltözni velem.
pasi aki szereti a hasát...rosszul főznék párom se költözne hozzám,nyakam rá
de én meg vele nem költöznék ha kétbalkezes lenne és nem segitene a háztartásban
és?
elvárások kellenek
lehet te leszolásnak veszed,lehet ő javaslatnak,hogy lehetne finomabbat is...a zöldséges tésztámat párom is leszolta,rendelt helyette pizzát:D
azota van a konyhában egy mágnesjegyzettömb,kb 1 éve ami izlik neki kaja,az kerül a felsorolásba,tudom mi az amit akármikor megenne (és nem csak husos kaják végül,rájön közben hogy egy főzelék is tud finom lenni)
anyagii vonzatát meg muszáj megbeszélni
Ha nem tetszik neki a te főztöd, főzzön magának. Ott az alapanyag, ott a kívánságlista, hajrá. Könnyű úgy beleszólni a másik dolgába, h nekünk közünk sincs hozzá...
Ez egy jó magyar szokás...
Oké, most egy kicsit cinikus voltam, de sztem ezt még ötletnek is felvehetnéd...
Szerintem nem ő neked az Igazi!
Mi az, hogy az ételek miatt nem akar összeköltözni veled. Ilyen nincs. Kamu!!! Egy kicsit ki kellene nyitnod a szemedet. Ez szánalmas, hogy férfi létére Te tartod el kajával, amit még jól meg is kritizál. És ő még otthon van, tehát főzzön neki az anyja, ha a kicsi fia nem ilyen önellátó. Én nem bírnám elviselni az ilyen férfit! Szerintem ő nem is férfi, meg hogy lehet olyan pofátlan, hogy megeszi az összes kajádat,mikor neki otthon is van..Gondolom te nem ugrálsz haza enni, mint Ő.
Nem is értem az ilyen lányokat, akik elviselik az ilyen pasikat!! (20L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!