Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Köteles vagyok szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok szerintetek a barátomnak, amikor jön hozzám, mindig olyan ételt csinálni, amit ő szeret, de én nem azt ennék?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy azért nem költözne össze vele, mert állandóan zöldséges, egészséges ételeket főzök. Megeszi, de nem szereti. Szoktam neki direkt főzni húst hétvégére. Albérletben lakom, saját pénzemből fizetek mindent, én veszem a kaját. Szerintem ne akarja megmondani, mit főzzek, ha ingyen eszik belőle, sőt, felfalja szó szerint az egészet.Volt, mikor majdnem 5000 ft-os kajából ettem egy tányérral, a többit ő ette meg. Gondoltam, másnapra is jó lesz, de nem. Ha átjön, meg szokta kérdezni, van-e kajám. Majd beszólok neki, hogy neked nincs, mert te úgy sem szereted a főztömet és nekem meg jó lesz máskorra, mert én nem utálatból eszem. Nem vagyok irigy, csak sok pénzt elköltöttem 1 év alatt miatta kajára és örökké enne, volt mikor éjjel 1-kor kellett kaját csinálni neki. Pár hónapja szoktam le, hogy az legyen, amit ő akar. Egyszer csináltam disznó darálthúsból kaját, hogy jön és ehet. Ettem belőle, de nagyon rosszul lettem tőle, mert disznóhúst én nem eszek.

Szerintem, ha enni akar, akkor hozzon magának vagy vegyen. Nekem senki ne mondja meg, hogy a saját pénzemet mire költsem.Nekem minimálbérből kell megélnem albérletben, segítség nélkül. Ő az enyjánál lakik, minden nap húst esznek. Szerintetek igazam van?

2010. febr. 23. 09:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
szerintem mondd meg neki a véleményed és ezentúl ő is szálljon bele a bevásárlásba. persze nem teljesen, de néha ő is vehet húst, vagy vehet valamilyen kajcsit, amit te majd nagyon szívesen megfőzől. én pár éve egyedül éltem, járt hozzám a párom. nálunk úgy volt, hogy én vettem meg a kaját, főztem neki, ő meg hozta a desszertet meg a piát, üdítőt, stb. de volt, hogy ő bevásárolt és együtt főztünk, amit jó móka volt. addig is együtt voltunk. próbáld meg erre rávenni és mindenféleképpen beszéld meg vele, hiszen te is dolgozol, pénzből élsz. ha meg az anyukájánál lakik, akkor meg főleg!
2010. febr. 23. 09:53
 2/31 A kérdező kommentje:

Ő amit vett kaját legutóbb,az tudod mi volt? Konzerves pincepörkölt és babgulyás. Magának vette, de megkínált, de tudja jól, hogy nem szeretem az ilyet.

Nem tudom, mit fog szólni, ha megmondom a véleményemet, de már elég volt. Szoktam 2-3 napra főzni, de ha ő itt van, aznap elfogy minden úgy, hogy én csak egyszer ettem az ételből.

Neki hónap végére el szokott fogyni a pénze, úgy nehéz együtt bevásárolni...

2010. febr. 23. 09:57
 3/31 anonim ***** válasza:

részben igazad van,tudom miről beszélsz,párom hasonló

mondjuk én husos kajákat is ugyanugy szeretem,ő viszont zöldségnek max babfőzeléket eszi meg...

nálam van elég sokat,elején én rontottam el,nem hagytam hogy belepotoljon bármi ilyenbe,de megkapta a vacsoráját,meg vacsi utánra 4-5 joghurtot,suliba/meloba tőlem vitt reggelit

végülis nagyjából megtehettem,bár minimálnál többet én se keresek,de nem éhezek

de egy idő után ő érezte magát pofátlannak (meg szerintem anyukája hatott rá,hogy ezt igy azért mégse),és azota ugy müködik,hogy péntekenként szoktam bevásárolni,és akkor együtt(kocsival könnyebb hazavinni az innivalot akármit,kocsi meg neki van),és akkor néha ő fizet,meg visz ide-oda,nem hagyja hogy benzint kifizessem,még akkor sem hagyta,amikor nekem kifizették az utiköltséget ahova vitt melozni:)

normális kapcsolatban szerintem ez megbeszélhető

és amiért csak részben van igazad...pasit nem szabad éheztetni,főzd a kedvencét,max te nem eszel belőle 8spagettit még mindig kéthetente csinálnom kell,de én 2 éve nem ettem belőle),de ő meg fizessen bele

hogy akartok igy jövöt együtt tervezni?

kompromisszum?

beszélgetés?

tudja egyáltalán hogy neked ez gondot okoz? vagy csak annyit lát,hogy megint cseszteted?

22/L

2010. febr. 23. 10:00
 4/31 A kérdező kommentje:

Majd ha jön, megmondom neki, ki van. De tényleg nagyon sok pénzt költöttem miatta kajára. Üdítőt viszont nem kell venni, mert ő megissza a csapvizet, ásványvizet. Én csak az utóbbit iszom meg.

Azt értem, hogy nem szabad éheztetni, de akkor a 3000 ft-os kaját ne falja fel egy este alatt úgy, hogy nekem nem jut.

Nem tudom, hogy kezdjem elmondani neki. Lehet úgy, hogy hétvégén jön és kérdezi, van-e kajád. Megmondanám neki, hogy nincs, mert te nem szereted, amit én főzök, túl egészséges neked, azt mondtad, nekem meg jó lesz holnap, mert én nem kényszerből eszem, hanem, mert szeretem.

Vagy főzzek 2 felé saját pénzből? Ahhoz nincs kedvem. Nem vagyok szerintem köteles annyit főzni, nem vagyunk házasok. Mi legyen?

2010. febr. 23. 10:09
 5/31 anonim válasza:
Igen, köteles vagy, mert ő a vendég. Mikor te mész, akkor meg ő köteles.
2010. febr. 23. 10:12
 6/31 anonim ***** válasza:

áruld már el mi kerül 3ezerbe egy husos kajában?

-rántotthust 2 főre sültkrumplival max ezres (70deka hus,fél kilo krumppli)

-spagettihez fél kilo hus 400,tészta 200,és még marad is a tésztából

-chilis bab :darátlhuskonzerv 200,bab bele 150,tészta hozzá ott a spagettiből maradt

soroljak még?

ne letámadd,hanem mondd el neki szépen,hogy mostantol nem tudsz ennyit költeni,ugyhogy ha nálad akar vacsizni,akkor potoljon bele,vagy egyen máshol

2010. febr. 23. 10:14
 7/31 anonim ***** válasza:
ha te mész hozzájuk,te kapsz rendesen enni,vagy akármit?mást vesz neked?te kaján kivül veszel neki mást?
2010. febr. 23. 10:15
 8/31 A kérdező kommentje:
Épp ezaz! Én soha nem megyek hozzájuk! Ő jön hozzám mindig! Nincs rendes külön szobája és a családja se olyen, hogy én ott lehetnék akár éjjel is.
2010. febr. 23. 10:15
 9/31 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2010. febr. 23. 10:16
 10/31 A kérdező kommentje:
Réggeben amikor ihatnéka volt, vettem neki sört vagy bort. Most hétvégén ő vette a pezsgőt. Ajándékozni szoktuk egymást néha.
2010. febr. 23. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!