Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok szerintetek a barátomnak, amikor jön hozzám, mindig olyan ételt csinálni, amit ő szeret, de én nem azt ennék?
Azt mondta, hogy azért nem költözne össze vele, mert állandóan zöldséges, egészséges ételeket főzök. Megeszi, de nem szereti. Szoktam neki direkt főzni húst hétvégére. Albérletben lakom, saját pénzemből fizetek mindent, én veszem a kaját. Szerintem ne akarja megmondani, mit főzzek, ha ingyen eszik belőle, sőt, felfalja szó szerint az egészet.Volt, mikor majdnem 5000 ft-os kajából ettem egy tányérral, a többit ő ette meg. Gondoltam, másnapra is jó lesz, de nem. Ha átjön, meg szokta kérdezni, van-e kajám. Majd beszólok neki, hogy neked nincs, mert te úgy sem szereted a főztömet és nekem meg jó lesz máskorra, mert én nem utálatból eszem. Nem vagyok irigy, csak sok pénzt elköltöttem 1 év alatt miatta kajára és örökké enne, volt mikor éjjel 1-kor kellett kaját csinálni neki. Pár hónapja szoktam le, hogy az legyen, amit ő akar. Egyszer csináltam disznó darálthúsból kaját, hogy jön és ehet. Ettem belőle, de nagyon rosszul lettem tőle, mert disznóhúst én nem eszek.
Szerintem, ha enni akar, akkor hozzon magának vagy vegyen. Nekem senki ne mondja meg, hogy a saját pénzemet mire költsem.Nekem minimálbérből kell megélnem albérletben, segítség nélkül. Ő az enyjánál lakik, minden nap húst esznek. Szerintetek igazam van?
Szerintem kompromisszumot kötni mindenkinek tudni kéne. Egyszer főzz olyat, amit ő szeret, máskor meg egyetek olyat, amit te. Ha vki nem szereti a húst, sem muszáj csak zöldséget enni. Van tészta is a világon, vagy krumpli, vagy palacsinta, vagy császármorzsa, vagy pogácsa, vagy gyümölcsleves, vagy mákos guba, vagy aranygaluska... Ezek nem annyira költséges ételek, mégis laktatóak, és szerintem finomak is.
Az nem baj, ha a kedvében jársz, csak hívd fel a figyelmét arra, h néha ő is járjon a te kedvedben azzal, h jobban odafigyel az étkezési szokásaira.
Nálunk is szokott ebből probléma lenni, mert a párom nagyon sokat eszik, napjában kétszer főtt ételt, ráadásul még nehezíti a helyzetet az is, h még mindketten a szüleinkkel élünk (23 évesek vagyunk), és ha jön hozzánk, akkor 4 emberre való koszt közül válogat(hat).
Pulykamell, tészta, borsókonzerv, kukoricakonzerv, sűrített paradicsom, tejszín, gomba, most nem jut eszembe mi kell még bele. Ezt a kaját szereti a legjobban.
Az az igazság, hogy aranygaluska meg ilyesmi féléket, édességet nem szeretem. Sima levessel nem lakok jól. Barátom a székelykáposztát sem eszi meg és a májat se. Próbálok egészségesen étkezni, nem zsíros, agyonfűszerezett ételeket enni.
Szóval én vagyok a bunkó, mert nem tudok 2 fele főzni? Hétvégén sincs nagyon időm, mert dolgozom vagy suliban vagyok. Sokszor alig várom, hogy végre kicsit pihenjek, nem hogy még órákon keresztül főzöcskézzek. Főznék 2 fele, de saját pénzből mindig...
egy ilyen kajára akkoris sok 3ezer,tanulj meg kevesebből kijönni,ugyanolyan finomat lehet a márkátlan kajából is csinálni (csak azért mert kotányi meg akármilyen,még nem adok érte 200forinttal többet)
és száljon bele a költségekbe ha nálad akar kajálni
de ne támadolag add elő a mondokád,mert nem érsz el vele csak annyit,hogy duzzog,két hétig tüntetőleg ha korog a hasa akkor se eszik nálad,utána meg ugyanugy meg minden tovább
Ne haragudj, h ezt mondom, de... biztos, h ti összeilletek a pároddal? Te egészségesen étkezel, nem szeretsz húst enni, nem eszel édes ételeket, fűszeres ételeket, gondolom gyorséttermi kajákat sem... a párod ezzel ellentétben vevő mindenre, amire te nem...
Lehet, h ez csak egy apró része az életeteknek, és amúgy minden más nagyon jó, de ha közös jövőt terveztek, esetleg házasság, gyerekvállalás/nevelés ötlete is felmerül... velük mi lesz?
érted, mire akarok kilyukadni? és én most nem papolni akarok. ne annak vedd.
Egyet értek 11:14-essel... Habár az egészséges étkezésről nekem mások a fogalmaim. Ez inkább vegetáriánus étkezés, ami viszont rohadtul nem egészséges. És ha valaha gyereket akartok, akkor mi lesz? Még nem láttam olyan vega terhes nőt, aki normálisan kibírt volna egy szülést... És akkor mi az egészséges?
Egy normális felnőtt embernek sok táplálék kell, a férfiak meg ált. többet is esznek. Valószínűleg zöldséggel nem lehet jól lakni, főleg egy férfinak nem, ezért ette meg mindet... egyszerűen magában nem tápláló...
pasihoz hasán át vezet az út...nem hülyeség...
te se érezted még azt a büszkeséget mikor párod hazazuhan fáradtan,nem vágyik csak forrófürdőre,meg finom kajára...jollakott elégedett pasi imádnivalo tud lenni
anyagi vonzatához meg egy beszélgetés,és döntse el,hogy belefizet vagy eszik máshol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!