Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen és egy 2 éves kisgyerekkel van esély egy új kapcsolatra?
#29-eskét tuti nem anya szülte.
Biorobot vagy klón lehet :)
Nem szemetek. Meg kell érteni hogy nem vagyunk egyformák.
De azért mert nem jött össze a gyermek apjával az élet nem kell egyből kombinálni.
Most értem ez alatt azt
Most értem az alatt azt, hogy alkalmi kapcsolatból született. Vagy esetleg selejt az a nő akinek van már gyereke. Attól ő még ugyan az csak van egy plusz egy kicsi- nagyon nagy plusz.
És csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert azt mondják, hogy még fiatal vagyok és még találok olyant aki elfogad gyerekestül.
De úgy látom erre kevés az esély...
Sajnos bitang nehéz, és hiába mondja PC módra egy csomó ember, hogy persze, simán, a valóság nem ez.
A legfontosabb szerintem, hogy legyen biztos saját életed és egzisztenciád, mert a legtöbb pasival csak akkor tudod éreztetni, hogy ő kell neked, és nem egy családfenntartót keresel.
A másik, hogy próbálj meg olyan férfit keresni, akinek szintén van gyereke, az lehet, hogy segít.
Én is randiztam párszor kisgyerekes (igaz, csak 1 gyerekkel) nőkkel, és megmondom őszintén, hiába álltam nyitottan a dologhoz valami miatt nem tudott sosem működni, így bár szerintem sem lehetetlen, de nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!