Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 évesen és egy 2 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen és egy 2 éves kisgyerekkel van esély egy új kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 22:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

#29-eskét tuti nem anya szülte.

Biorobot vagy klón lehet :)

2015. máj. 5. 20:30
 32/42 anonim ***** válasza:
Akkor hó. Csak fel akartalak készíteni a kiábrándító valóságra. Találhatsz magadnak valakit, se nagyon nehéz lesz, mert a gyereket kevesen tolerálják és ezért ne ők legyenek már a szemetek.
2015. máj. 5. 22:31
 33/42 A kérdező kommentje:

Nem szemetek. Meg kell érteni hogy nem vagyunk egyformák.

De azért mert nem jött össze a gyermek apjával az élet nem kell egyből kombinálni.

Most értem ez alatt azt

2015. máj. 5. 22:43
 34/42 anonim ***** válasza:
kérdező... jól vagy?
2015. máj. 5. 22:46
 35/42 A kérdező kommentje:

Most értem az alatt azt, hogy alkalmi kapcsolatból született. Vagy esetleg selejt az a nő akinek van már gyereke. Attól ő még ugyan az csak van egy plusz egy kicsi- nagyon nagy plusz.

És csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert azt mondják, hogy még fiatal vagyok és még találok olyant aki elfogad gyerekestül.

De úgy látom erre kevés az esély...

2015. máj. 5. 22:46
 36/42 anonim ***** válasza:
Ha nem is selejt, de más kifejezést hasunálva:értéktelenebb áru, mint akinek nincs gyereke. Még Mielőtt megint nekem esnél a nők is ugyanúgy értékek szerint határozzák meg a férfiakat, van aki értékesebb van aki nem. Persze átvitt értelemben. Az alkalmi kapcsolat pedig csak a szokásos: A csaj összejön az ügyeletes tahóval, aki felcsinálja majd lelép. Most meg sürgősen kéne valaki. Olyan is jó lesz akivel korábban szóba se akartál állni. Aki pedig alkalmiból kapja be a legyet 20-on évesen az felelőtlen. Már csak ezért sem venném komolyan. Találhatsz magadnak valakit, de Nehogy azt hidd, hogy majd a kisujjadat sem mozdítod és még a pasik fognak versenyezni érted.
2015. máj. 6. 07:59
 37/42 anonim ***** válasza:

Sajnos bitang nehéz, és hiába mondja PC módra egy csomó ember, hogy persze, simán, a valóság nem ez.

A legfontosabb szerintem, hogy legyen biztos saját életed és egzisztenciád, mert a legtöbb pasival csak akkor tudod éreztetni, hogy ő kell neked, és nem egy családfenntartót keresel.

A másik, hogy próbálj meg olyan férfit keresni, akinek szintén van gyereke, az lehet, hogy segít.

Én is randiztam párszor kisgyerekes (igaz, csak 1 gyerekkel) nőkkel, és megmondom őszintén, hiába álltam nyitottan a dologhoz valami miatt nem tudott sosem működni, így bár szerintem sem lehetetlen, de nagyon nehéz.

2015. máj. 6. 08:15
 38/42 anonim ***** válasza:
persze, hogy van. apukák között keresgélj. kérdezgesd az ismerősöket elvált férfiakról, társkereső, stb.
2015. jún. 7. 18:48
 39/42 anonim ***** válasza:
Sok költség egy 2éves gyerek,még több ha elkezdi az iskolát.Sokan ezt nem vállalják be,hiszen nem az övé a gyerek.Ha meg bevállalja,lehet hogy akar egy közöset is.Ha meg van neki,akkor meg jönnek a te gyereked-én gyerekem hülyeségek vitáknál.Nagyon nem jók ezek az összetákolt mozaikcsaládok.Neked valami lóvés ürge kellene akinek nem számít a pénz,nem minimálbérből él.
2015. jún. 7. 18:54
 40/42 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még,és az elvált (több)gyerekes férfiak sem túl kelendőek,ismerkedj velük,jobbra kevés esélyed van sajnos.
2015. jún. 7. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!