Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabban bejövök neki, vagy csak kitartóan meg akar dugni?
A barátommal frissen szakítottunk, de semmi nem volt megbeszélve. Heccelt, mert minden srácot visszautasítottam magam körül, ugyanis a barátainkkal elmentünk szórakozni. Provokált, mire mérgemben egy csávónak hagytam, hogy mellém üljön. A többiek leléptek, ( persze a srác kapott az tiszteletbeli bátyámtól pár hülyegyökérhúzzinnent, de leállítottam, meg a volt barátomtól is "bejönazexem,mi?hajrá"-t, elég szánalmas volt, de nem ijedt meg a drámától )
Mi elmentünk kávézni, beszélgettünk 2-3 órát, elindultunk haza, és az utolsó pillanatban megkérdezte, hogy alszom-e nála ha nem csinál semmit :D Nagynehezen belementem... Smároltunk, tudtam, hogy nagyon szexelni akar, de én mondtam hogy nem vagyok olyan, megértette, összebújva aludtunk el. Legalábbis ő, én nem. Reggel megöleltem... Nagyon hozzámbújt. Mondta, hogy 1 hónapja nem szexelt, azt is csak az exével :D
Bejelölt fészbúkon, és kérte, hogy találkozzunk.
Na hát a vicces az, hogy nekem most marhára nem kell egy pasi. Semmilyen szempontból sem. Meg fogom neki mondani, csak nem tudom, hogy...:D
18 L 21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!