Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány leakar velem feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány leakar velem feküdni de nem érzek iránta semmit csak nagyon csinos, feküdjek le vele? Vagy beszéljem le róla?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 00:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha le akarsz vele feküdni tedd, ha nem, akkor nem. Mit kell ezt túlbonyolítani?
2008. aug. 29. 14:45
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
nézd, ha kerek perec mondtad neki, hogy te nem vagy belé szerelmes, és ő ezt elfogadja, akkor nem használod ki őt, ergo mehet nyugodtan. és egyébként meg ne kiabáld el a dolgot, mert van olyan fantasztikus szex, ami után az ember szó szerint beleszerelmesedik a nőbe.
2008. aug. 29. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Tuti megköveznek ezért a véleményért:), de szerintem ne feküdj le vele.A barátom 18 és szűz én is az vagyok és elsők leszünk egymásnak...engem egyáltalán nem zavar, hogy esetlegesen nem lesz annyira profi azért mert szeretem.Szerintem lehet csinos meg minden a lány, de ahogy te is mondtad, annál csodálatosabb nincs mint mikor egy olyan lánnyal veszíted el akit szeretsz.
2008. aug. 29. 17:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek az előttem válaszolóval!

előfordulhat, hogy nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy megbánd ezt, de adódhat olyan alkalom is, hogy beleszeretsz egy lányba, aki szűz és te sajnálni fogod, hogy ő az első...

egyébként nem tudom, hogy a lány nem bánja-e majd meg (feljebb van egy kérdés erre vonatkozólag, hogy a lány lefeküdt egy pasival, akibe szerelmes, de a fiú nem szereti, és most legszívesebben elfelejtené a lány az esetet)...

szerintem neked kell mérlegelned, ne mi döntsük el, hogy mi legyen veled...

2008. aug. 29. 22:34
 15/19 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
2008. aug. 29. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:

bocsi, elírtam: sajnálni fogod, hogy NEM ő az első

(az előző elötti válaszadó)

2008. aug. 30. 14:30
 17/19 A kérdező kommentje:
18 éves leszek :P
2008. aug. 30. 20:56
 18/19 anonim válasza:
Szerintem ne feküdj le vele. Sex és szeretkezés között nagy a különbség. Elsőnek válaszd az utóbbit. Nem veszítesz semmit ha ezt most kihagyod, max egy esetleges kellemetlen élményt, ami befolyásolhat ha eljő az első szerelem. A szívedre halgass, az megsúgja mi a helyes.
2008. szept. 9. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Ember AZONNAL kérdés nélkül.Ohhh bár nekem tenne egy ilyen ajánlatot,tuti már nem kéne kétszer mondania.Ki ne hagyd!!!!!
2009. febr. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!