Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szeretem a párom mint ő engem?
Úgy érzem, hogy én jobban szeretem a párom. Nekem ő a mindenem és őt helyezem az életemben mindig előrébb. Jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy az ő szeretete néha "kevés". Én többet adok a kapcsolatunkba mint ő. Kicsit ő másként éli meg a szerelmet.
Néha fáj ez mert úgy érzem, nekem több szeretetre lenne szükségem. Már megbeszéltük de változni nem tud és talán nem is akar. Mit tegyek?
21L
Ez miben nyilvánul meg neked? Nem lehet hogy csak félreérted a helyzetet?
Sokszor én is magamraveszem a dolgokat, könnyen megbántódok, nagyon érzékeny vagyok, aztán megbeszélem egy baráttal, aki rávilágít a dolgokra hogy de hát ezek nem feltétlen úgy vannak hogy azt én először hittem.
Vagy csak te érzed úgy, lehet h ő is ugyanúgy szeret téged csak nem mutatja ki ugyanannyira. Nem vagyunk mind egy formák.
Ettől még nem biztos h kevésbé szeret. Ne légy buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!