Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges h soha nem fogom elfelejteni az első igazi szerelmemet?
Figyelt kérdés
1.5 évig húzta az agyam.. naon szerettem, leéltem volna vele az életem:( most van bnője... m1 az a lényeg h tudom h soha nem lesz az enyém:( de el fogom valaha felejteni? a pasik jönnek-mennek körülöttem, szal a pasizós téma nem jó..(h mennyek pasizzak izé izé.., mert folyamatosan azt csinálom. lassan már szégyenlem h 18 évesen még itt járok mint egy 15-16 éves:S) sikerülni fog valaha elfelejtenem?2008. aug. 28. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
nem:) nem onnan vagyok:)
2008. aug. 30. 10:15
12/12 anonim válasza:
Figyelj, ha nem akarod, h csak szexre menjenek, akkor vedd a buszkeseged, es ne engedd akarnkinek h megkapjon. Biztos szep es ugyes lany vagy,ne engedj akarkit a kozeledbe. S akkor aki tobbet akar mint szex, az biztos h tovabb fog harcolni erted, s akkor nagyobb az eselye h kapj valakit akivel ujabb szerelm aalakulhat ki. Nekem 5 eve volt h eltem haltam az elso szerelmemert.
Ugy ereztem meg szeretem, kozben volt 2 eves kapcsolatom. Semmi sem szamitott.
Most ismerkedtem meg egy szuper pasival, aki tisztel, es kedves es szeret.Es boldog vagyok vele, szeretem...es sok ido kellett, de vegre szeretek ujra. Ne csuggedj el...sohasem tudhatod, az ember legyen nyitott minden szepre es jora az eletben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!