Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleestem egy nálam 3évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem egy nálam 3évvel fiatalabb lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Utolsó évem ez a gimnáziumban. Van egy barátnőm (18), akivel már több mint egy éve vagyunk együtt. Azonban ő eléggé hanyag, szeret más fiúkkal bulizni, érzem: nem is szeret. Lényeg az, hogy az utóbbi időben elhidegültünk egymástól, eltűntek az egymás iránti érzések, felvetődött a szakítás. (Végül is még nem dőlt el a sorsunk, de szinte biztos, a héten vége lesz..)

Azonban így, hogy már így elhidegült a kapcsolat, meg ismertem egy lányt, aki most került oda a gimibe (9-es). Azt nem tudom, van-e barátja.(Kb 165 cm, barna hajú, divatosan öltözködik, nagyon csinos és szép) Bár személyesen nem beszéltünk, de sokszor láttam már, s biztos vagyok benne, ő is észrevett engem, mert nagyon tetszik és mindig szinte felfalom a szemeimmel, s a múltkor vissza is nézett rám. Eléggé csendes lánynak tűnik, és gondolkodtam már azon, hogy erőt veszek magamon, és odamegyek hozzá, megkérdem, hogy megismerkedhetnénk-e.

Azonban, sosem találom őt egyedül, mindig ott vannak a barátnői, akik elég bunkók, beszólogatnak (ő maga sosem szólt be nekem). Múltkor történt, hogy néztem a Lányt, és a barátnője: 'hogy mit lesek már?'

Úgy voltam vele, nem válaszolok nem járatom le magam a Lány előtt, hogy bunkón visszaszólok a barátnőjének, inkább arrébb mentem.

Honnan tudhatnám meg, hogy tetszem-e neki?

Van-e a lányoknak valamiféle 'jeladásuk' ilyenkor, amit nem lehet félreérteni? (tipikusan az a fiú vagyok, aki csak abból ért, ha a szemébe mondják, hogy bejössz nekem, próbálkozz.. :) ) Illetőleg, mivel hívhatnám fel a figyelmet magamra?

Illetve ha odamennék hozzá, mégis mivel indítsak, hogy kezdjem el a beszélgetést? Milyen ürüggyel menjek oda Hozzá?

Eddig egy kapcsolatom volt, úgy gondolom ez alatt szereztem némi tapasztalatot, de mégis kéne valami tanács, mert kicsit félek. Tudjátok szerelemmel nekem ez együtt jár :)

Vélemények? Mit tanácsolnátok?

Legyetek szívesek nem lehordani. És nem kérek ilyen bunkó beszólogatásokat!

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 22. 15:12
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

És köszönöm az eddigi válaszokat!!

Rendesek vagytok! Ha van még valami, szívesen meghallgatom

2010. febr. 24. 14:44
 12/35 anonim ***** válasza:

Attól ne félj, hogy te leszel a poén tárgya... Vagy sikerül, vagy nem. ;) Hidd el, ha bátorságot gyűjtesz és megteszed, még hálás leszel magadnak. De ha túl sokat vársz, az se egészséges. Legalább próbáld meg. Ha visszajelöl, jó jel. Ha nem, hagyd a francba. Ha visszajelöl, vedd fel msn-re esetleg, hogy szívesen megismerkednél vele...

Ha nem jön össze, egy tapasztalattal több, ne törődj azzal, ha kinevetnek, te nevesd ki őket.

2010. febr. 24. 14:48
 13/35 A kérdező kommentje:

Hát rendben, megpróbálom magam összeszedni.

Köszönöm a biztatást!

2010. febr. 24. 14:50
 14/35 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, nem igazán értékelem ha valaki ismeretlenül jelölget. Én jobban örülnék neki, ha odajönne hozzám a srác. Pl hívd meg egy kávéra vagy ilyesmi.
2010. febr. 24. 15:23
 15/35 anonim ***** válasza:

Nahát..(Én vagyok az,aki kérte a fejleményeket..)

Szerintem bazi nagyot nézne az a kis szörnyeteg,ha odamennél lazán hozzájuk,és simán elhívnád a barátnőjét hogy beszélni szeretnél vele..Ha beszól megint a kiscsaj,akkor mondd meg neki lazán hogy bocsi,de nem a dedós kis csitrikre bukom,szal nem hozzád beszéltem..Ennyi..Ne hagyd magad,akármit mondhatott szegény lánynak..Menj oda!!!:) És amúgy is 18 éves fejjel nehogy már hagyd magadat leégetni ilyen kis 14-15 éves rib*ncok miatt..Ne is foglalkozz velük,több bátorságot kérünk!!!:) Nagyon aranyos fiúnak tűnsz így amiket írtál,biztos megkedvelne a lány ha meg tudna ismerni..Ne hagyd hogy ezek a libák közétek álljanak..:)Biztos csak irigykednek..:)

2010. febr. 25. 13:12
 16/35 A kérdező kommentje:

Annyira jó érzés, amikor ilyen kedves és biztató véleményt olvashatok. :)

Rendben, odamegyek Hozzá :)

Szorítsatok értem :)

Köszönöm :)))

2010. febr. 25. 13:30
 17/35 anonim ***** válasza:
ÉÉs odamentél már?:DD Ha odamentél,azonnal számolj be hogy mi volt!!:)
2010. febr. 26. 22:23
 18/35 A kérdező kommentje:

Ma sajnos nem volt benn suliban.. úgyhogy nem volt rá alkalmam.

Fúú..szeretem nagyon.. várom már a hétfőt..

Kedves vagy, hogy így érdeklődsz. :)

köszönöm

2010. febr. 26. 22:45
 19/35 anonim ***** válasza:
Ha zavar szólj nyugodtan..:D Csak már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből:) Remélem jól sül el.(bizti úgy lesz):):)
2010. febr. 27. 08:27
 20/35 A kérdező kommentje:

Na odamentem Hozzá :)

Eléggé féltem, de odamentem. Tulajdonképpen kedves volt, nem olyan mint a barátnője. Kedves, de picit olyan közömbösnek tűnt. Mondta, hogy majd beszélhetünk, csak éppen sietett valahova épp akkor :S

Na majd meglátjuk mi lesz belőle :)

Köszönöm a véleményeket.

2010. márc. 2. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!