Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy nálam 3évvel fiatalabb lányba. Mit tegyek?
18 éves fiú vagyok. Utolsó évem ez a gimnáziumban. Van egy barátnőm (18), akivel már több mint egy éve vagyunk együtt. Azonban ő eléggé hanyag, szeret más fiúkkal bulizni, érzem: nem is szeret. Lényeg az, hogy az utóbbi időben elhidegültünk egymástól, eltűntek az egymás iránti érzések, felvetődött a szakítás. (Végül is még nem dőlt el a sorsunk, de szinte biztos, a héten vége lesz..)
Azonban így, hogy már így elhidegült a kapcsolat, meg ismertem egy lányt, aki most került oda a gimibe (9-es). Azt nem tudom, van-e barátja.(Kb 165 cm, barna hajú, divatosan öltözködik, nagyon csinos és szép) Bár személyesen nem beszéltünk, de sokszor láttam már, s biztos vagyok benne, ő is észrevett engem, mert nagyon tetszik és mindig szinte felfalom a szemeimmel, s a múltkor vissza is nézett rám. Eléggé csendes lánynak tűnik, és gondolkodtam már azon, hogy erőt veszek magamon, és odamegyek hozzá, megkérdem, hogy megismerkedhetnénk-e.
Azonban, sosem találom őt egyedül, mindig ott vannak a barátnői, akik elég bunkók, beszólogatnak (ő maga sosem szólt be nekem). Múltkor történt, hogy néztem a Lányt, és a barátnője: 'hogy mit lesek már?'
Úgy voltam vele, nem válaszolok nem járatom le magam a Lány előtt, hogy bunkón visszaszólok a barátnőjének, inkább arrébb mentem.
Honnan tudhatnám meg, hogy tetszem-e neki?
Van-e a lányoknak valamiféle 'jeladásuk' ilyenkor, amit nem lehet félreérteni? (tipikusan az a fiú vagyok, aki csak abból ért, ha a szemébe mondják, hogy bejössz nekem, próbálkozz.. :) ) Illetőleg, mivel hívhatnám fel a figyelmet magamra?
Illetve ha odamennék hozzá, mégis mivel indítsak, hogy kezdjem el a beszélgetést? Milyen ürüggyel menjek oda Hozzá?
Eddig egy kapcsolatom volt, úgy gondolom ez alatt szereztem némi tapasztalatot, de mégis kéne valami tanács, mert kicsit félek. Tudjátok szerelemmel nekem ez együtt jár :)
Vélemények? Mit tanácsolnátok?
Legyetek szívesek nem lehordani. És nem kérek ilyen bunkó beszólogatásokat!
Köszönöm a válaszokat!
Myvip-en megtaláltam már, de ahhoz be kéne őt jelölni ismerősnek, hogy lássam az e-mail/msn címét. :)
Kicsit félek
De kicsit félek attól, hogy ha a barátnői ilyen bunkók, akkor mi van ha ő is ilyen?
Nem tudom, hogy ilyen-e mert még nem volt esélyem, meg ismerni még a hangját se nagyon hallottam :S
Attól még hogy a barátnői bunkók,attól ő még nem lesz olyan..Tudod ő külön ember,nem a barátnője tetszik neked,hanem ő..:) Ha odanéz ő is,akkor nagy esély van rá hogy tetszel neki..Jelöld be myvip-en mindenképpen:)
De szerintem az is jó ha odamész hozzá beszélgetni..Egyenesen mondd meg hogy szimpatikusnak tűnik,és szeretnéd megismerni..:)Abban nincs semmi rossz..Én is egy 3 évvel idősebb fiúnak tetszek,ő is tetszik nekem.:) És nálunk a barátnőm mondta hogy tetszek neki,és odajött simán megmondta ezt amit előbb már leírtam..:) Csak hajrá,szurkolok neked:) És a barátnőit szard le,lehet hogy ő teljesen más..Ha mégse,akkor meg egy kis tapasztalat..:) De szerintem 1 esélyt azért megérdemel a lány:)Majd írd le a fejleményeket,sziia:)
Köszönöm a válaszokat, és a biztatást.
Majd leírom, mi történt.
Hm, azóta fejlemények..a Lány barátnője egyik szünetben odajött hozzám.. megint bunkó volt: röhögve mondta nekem hogy tetszek neki (erre rámutatott egy csúnya lányra) Erre azt válaszoltam neki: hogy, nekem igazság szerint nem ő tetszik hanem a barátnőd
Erre azt mondta hogy húú jó csaj. Álmodik a nyomor, mi?
Nem válaszoltam semmit. Tuti elmondta a Lánynak, hogy tetszik ő nekem, de azóta mintha észre se venne, átnéz felettem..kicsit lelombozott az egész..
Már nem fogok merni odamenni hozzá, vagy nem tudom ez az 'átnézés', mit jelentene.. :S
Nem tudom értetek-e engem..
Hmm... a barátnője tényleg egy bunkó, éretlen kis csaj. Így biztos, hogy elmondta, bár én ezek után kinézném, ha rosszul állította be a dolgot...
De szerintem a lány csak zavarban van, esetleg a barátnőinek akar "megfelelni", hogy nem törődik veled, de ki tudja, mik az ő érzései? Myvipen szerintem is jelöld be, majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!