Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel, ha nem tudom felkelteni?

Figyelt kérdés

Most egy ideje nincs munkája, (nekem sem) és rendszeresen dél-meg du 2 körül kel, néha sajnos én is.

Próbálom neki elmagyarázni ez mekkora luxus, de nem jut el az agyáig, de most jön az állat rész:

Konkrétan ma 7.30 kor felkeltem, süt a nap, jó az idő, mondom kelj már fel, forgolódott, aztán szabályosan elkezdett SÍRNI, hogy őt miért kell folyton nyúzni, csak azt szeretné, hogy feküdjek mellé (és aludjak)

Én azóta fent vagyok és könyörgöm neki, ő meg még mindig a takaró alatt van.

2015. ápr. 30. 08:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
keressetek munkát, ennyi, azzal elmenne az időtök
2015. ápr. 30. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező te valami ritka idióta ember vagy,jó hogy ki nem rugdosod az ágyból szegény lányt...nem való neked barátnő.Nem piszkálni kellene hanem beszélgetni vele,amit gondolom te nem szoktál...szánalmas.
2015. ápr. 30. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Ekkora egy ffejt! Tőled meg is halhatna mi!?

Azt mondtam beszélj/beszéljetek az orvossal! Igen. Ha kell szedjen gyógyszert! A depresszió nem úri huncutság te ällat!

Ugye nem akarod azt állitani ezek után hogy szereted! Szerintem nem is a depitől kell megmenteni hanem tőled!

2015. ápr. 30. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez nem depresszió, hanem lustaság, és max. felborult bioritmus.

Nem nagy ügy, nem kell túlkombinálni.

Békén kell hagyni. Majd ha lesz meló úgy is fel kell kelnie, és fel is fog. (és igen, azért sírt be mert nem hagyják békén.)

2015. ápr. 30. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
.Dowd ezt jobb lenne orvosnak megállapitania, hogy nem pszichés betegség!
2015. ápr. 30. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez természetes velejárója gyakran annak, ha nincs munkája az embernek. nekem is volt ilyen időszakom.

Először is, neked kéne összeszedned magad és jó kis napi elfoglaltságot találni mindkettőtöknek, amitől elfáradtok és mentek aludni időben.

Ha ő örömmel kel fel, mert örül, hogy veled találkozhat és együtt tölthet egy újabb napot veled, az az igazi. Ennek kéne mennie.

2015. ápr. 30. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!