Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel, ha nem tudom felkelteni?
Most egy ideje nincs munkája, (nekem sem) és rendszeresen dél-meg du 2 körül kel, néha sajnos én is.
Próbálom neki elmagyarázni ez mekkora luxus, de nem jut el az agyáig, de most jön az állat rész:
Konkrétan ma 7.30 kor felkeltem, süt a nap, jó az idő, mondom kelj már fel, forgolódott, aztán szabályosan elkezdett SÍRNI, hogy őt miért kell folyton nyúzni, csak azt szeretné, hogy feküdjek mellé (és aludjak)
Én azóta fent vagyok és könyörgöm neki, ő meg még mindig a takaró alatt van.
Nem te tetted fel már ezt a kérdést?
Nem olyan poenos a helyzet ahogyan egyesek felfogják!
Ott elmagyaráztuk jó páran, ha nem te voltál most neked is!
Nagyon komoly baj van a lánnyal! Ne b...tasd! Sürgősen vidd el orvoshoz! Ha ellenkezik, kérdezd meg a háziorvost mit tudtok tenni!
Mi a répáért nem lehet békén hagyni?
Luxus? Az, élvezd ki!
Amikor majd lesz munkád (munkátok) mit nem adnál "csak még 5 percért". Most pihenjétek ki magatokat alaposan, ha beindul a mókuskerék bizony kelleni fog az a pihenés amit most "felhalmoztok". :)))
Hagyd békén, feküdj mellé, és élvezd ki, amíg lehet. Mert ha már nem lehet akkor minden percért hálás leszel amit most az ágyban töltöttél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!