Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a barátotok nem érdeklődne ebben az esetben? Többi lent

Figyelt kérdés

Volt egy műtétem tegnap délelőtt. Miután felébredtem az altatásból, írtam a barátomnak, hogy vége, de annyit reagált csak, hogy "ok". Erre megkérdeztem érdekli e milyen volt a műtét. Mondta hogy igen, leírtam, majd írt egy smileyt. Egész délután nem írt, a haverjaival volt, ami rendben van, de meg sem kérdezte hogy vagyok... Mikor este megmondtam neki hogy ez nekem rosszul esett, akkor felhúzta magát, hogy minek aggódjon, ha leirtam mi volt a műtéten és semmi gond nem volt és közölte hogy "ne basszál fel". Ezt meglátta anya, illetve azt, hogy sírok, és kiakadt, aztán a tudtom nélkül felhívta a barátomat, hogy ugyan nem panaszkodom, de sírok a fájdalomtól és esetleg mutathatna valami érdeklődést és együttérzést. A barátom azóta sem kérdezett semmit, ha írok, akkor válaszol, de nagyon flegma.. Jogosan esik ez rosszul? Mit tegyek most?

(1 éves kapcsolatról beszélünk)

17/L, 18/F

2015. ápr. 29. 14:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Asszem félreértettél. Azt írtam, hogy a műtétnek van vége, nem a kapcsolatunknak! És ezt ő is tudta, nem ezzel van a gond.
2015. ápr. 29. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kidobnám a francba legyen a barátaival ha azok fontosabbak mint én amikor kórházban vagyok
2015. ápr. 29. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja bocsd a műtétre írtad hogy vée, félreértettem. Akkor sztorno amit írtam. Mindegy, anyukádnak akkor sem kellett volna felhívnia. És igen, ha még együtt vagytok, jól esett volna az érdeklődés. Úgy tűnik nem szeret eléggé.
2015. ápr. 29. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!