Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
kb5 hónapja ismerem, de 3hónapja kezdett el szorosabbá válni a viszonyunk. ő az új fönőköm. az elején könnyű volt mivel izgatónak tartottam a titkolózást, akár a meló helyen akár arra gonodlván, hogy van neki 6 éve bnője. nagyon nem is érdekelt, de aztán eljött az amire egyáltalán nem számítottam:szeretem, nem tom h ez szerelem-e, de nagon fontos lett számomra, eljárunk, ide-oda. tnap feküdtünk le elöször. annó azt mondta, h nem akarja elhagyni a biztosat a bizonytalanért, de akkor még nem is érdekelt , mostmár igen! szerintetek érdemes harcolni vagy tovább folytatni mert tény h 3 hónappal nem tudok legyőzni 6évet...mi a véleményetek őszintén. 19/l
2010. febr. 22. 13:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
anniyra ismerem és tudom h mit akar, h azt is tudom nem gondolja még olyan komolyan h ott hagyja értem a csajt, de tény h elkezdett már érzeni v.mit, biztos, h nem szerelem, de egy egyszerű vonzalomnál is több, az is meg lehet h csak izgalom. nem tudom, de lehet ha még folytatom egy ideig betom bizonyitani h én is vagyok anniyra jó, sőt jobb mint a jelenlegi b.nője. remélem:)
2010. febr. 22. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem az a véleményem h dugni jó vagy neki,de semmi több,külömben már veled lenne és nem a régivel.te meg egy ribanc vagy aki kuratja magát a főnökkel.ennyi.
2010. febr. 22. 16:12
 13/17 A kérdező kommentje:

16:12

hát mit ne mondjak elég primitív választ tudtál adni, de természetesen tiszteletben tartom, hogy a te értelmed, és szókinncseddel csak erre futotta.

Az is meg lehet, hogy tényleg bénán látom át a helyzetet, és csak szexre kellek neki,de ha ez valóban így is lenne, amit azért sajnálnék, akkor sem érzem magamat egy cédának. mindenesetre kösz a komit

2010. febr. 22. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

16:12 picit nyersen fogalmazta meg, de azaz igazság hogy nekem ugyanez a véleményem

lehet hogy 19 évesen felnöttnek, okosnak és nagy volumenű nőnek érzed magad, de akkor is csak arra kellesz neki és az a vicc hogy ezt meg is mondta neked, mégse veszed észre .. de idézem "nem akarja elhagyni a biztosat a bizonytalanért", na ez pont azt jelenti

szerintem nagyot fogsz koppanni, de drukkolok, hogy ne ugy legyen

mondjuk én tuti kikerülném a pasit, ha nem halálraitélt a kapcsolat, akkor ő fog küzdeni érted, nem neked kell érte

2010. febr. 22. 19:32
 15/17 A kérdező kommentje:
a "biztosat a bizonytalanért" arra értett, h egy biztos 6éves kapcsolatban van, csak ugy mert valaki tetszik neki vagy vonzó nem fogja ott hagyni a csajt, ami érthető tehát nem is ismerjük egymást még annyira valószinűleg én sem hagynám ott a pasimat 6év után csak mert valaki hirtelen vonzó vagy jó érzem magam, mostanra viszont egyre közelebb kerülünk egymáshoz. tehát ha jobban megismerkedünk akkor lehet van rá esély, de végülis hova hadja el a nőjét, nem is ismert akkor még,lehet ott hagyta volna értem egyből és nem is jöttünk volna ki vagy nem is passzoltunk volna.(talán még most sem igazán ismerjük egymást annyira)bár már egyre szorosabb a viszony, talán az lesz a legjobb ha várok egy hónapot ha nemlesz változás befejezem.
2010. febr. 22. 20:27
 16/17 anonim válasza:
Nah hogy végződött a kapcsolat????
2011. ápr. 28. 22:42
 17/17 anonim válasza:

Jéézusom.. 2.-t Tartani?? Milyen dolog ez o.O

Ha lesz komolyabb kapcsolatod hogy nézel majd a párod szemébe?? Bocs félrek*rok mindig... o.O

2011. jún. 18. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!