Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mindig észreveszik, ha csak használják, kihasználják őket?
tegyük fel van egy kapcsolat, a pasi nem is akarta, de a lány "rámászott", és most járnak. Tudni kell, a leányzó kicsit éretlen korához képest. Távkapcsolat, ritkán találkoznak, a pasit nem nagyon érdekli, mit csinál a lány. Buliban hagyta, hogy középben kilátszódó bugyival jelenjen meg a lány. Máskor leitatta, és úgy nézte, hogy kapaszkodik össze egy másik lánnyal (ez a lány), majd a pasi is beállt középre.
az ilyen lányok mikor veszik észre, hogy ők csak használva vannak?
Első vagyok
Tapasztalatból is írtam. Nem egy lánytól hallottam már ezeket, hogy kihasználtak.. Sőt.. Szinte már mindig egyes lánytól hallottam... Ez ilyen.. Főleg a mostani 20 alattiak. Rossz pasit választanak az a gond, hogy szinte a 90% csak a külsőre megy..., és így szívják meg. :)
Sokszor nem lehet észrevenni.
Ez nem mindig a lányok hibája, sőt, a legtöbb esetben még hülyének sem kell hozzá lenni. :(
A pasik nagyon könnyen megjátsszák a kedvességet és az érdeklődőt az orgazmusukért cserébe.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!