Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megmondani a barátomnak, hogy a haverjai csak kihasználják?
Figyelt kérdés
Együtt lakunk négyen. 3 fiú plusz én. A két fiú eléggé tróger, drogoznak is, meg igénytelenek. folyamatosan kölcsönkérnek pénzt. elhasználják a közös dolgokat (wc-papír, mosogatószer, mosószer, stb.), amit természetesen kénytelenek vagyunk mi megvenni, mert ők nem adna bele ezekbe a dolgokba. folyton lehúzzák mindennel, és kb. belőle élnek. sajnos a barátom elég naiv, és jóindulatú, szóval ő nem érzi úgy, hogy ez történne, de ő meg hónap végén már alig tud enni, mert elfogy a pénze, és nem igazán jó érzés, hogy a rajta élősködők jól élnek, amíg ő nem.2014. febr. 21. 14:16
1/3 A kérdező kommentje:
természetesen akkor én veszem a kaját, de emiatt meg én is elég szarul állok, és nem fair, hogy mi szívunk. szeretnék elköltözni is, mert nem jó velük együtt élni, de ezek miatt képtelenek vagyunk pénzt félretenni.
2014. febr. 21. 14:18
2/3 anonim válasza:
A "közös dolgokat" ezentúl ne tekintsétek közös dolognak. Ha belefizetnek a mosószerbe, akkor használhatják, ha nem fizetnek bele, akkor az nem közös, hanem azé, aki megvette. El kell zárni ezeket a dolgokat, és nem kell nekik kölcsönadni. Nyilván ők sem vesznek semmit, amit aztán ti használhattok nyugodtan - ezzel érvelhetsz a párodnak.
Egyébként meg egyszerűen felsorolsz neki konkrét eseteket, és érvekkel, értelmes gondolatokkal próbálod ráébreszteni arra, hogy ez nem éppen normális viselkedés a "barátai" részéről. Ha nem fogja fel, akkor én a helyedben elgondolkoznék, hogy egy ilyen naiv és lehúzható "férfi" kell-e nekem párkapcsolat céljából.
3/3 A kérdező kommentje:
igen, ez tényleg elgondolkodtató, de én szeretem, és amúgy semmi probléma nincs vele. próbáltam már felsorolni neki a dolgokat, de valahogy mindig van rá magyarázata, meg azt mondja, hogy kénytelenek vagyunk ezt elviselni, amíg nem költözünk el, de én nem tudom ennyiben hagyni a dolgot.
2014. febr. 21. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!