Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekli a csajt, hogy mikor születtem? (Nem az év, az évszak, hónap, nap)
Figyelt kérdés
Szerintem a csillagjegyeinket párosította így össze,de ez valahogy túl egyszerű magyarázat lenne...:P Valahogy nem hagy nyugodni a dolog:)2010. febr. 22. 12:28
1/17 A kérdező kommentje:
Na,még ezt a kérdéshez: Ti mennyire foglalkoztok a csillagjegyekkel,és azzal,hogy aszerint összeilletek-e a pároddal?
2010. febr. 22. 12:30
3/17 anonim válasza:
A horoszkóp egy f.sság, csak sajnálni tudom aki ez alapján keres magának párt
4/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a szülinapodra ajándékot akar venni majd? Én nem értem, mi a különös abban, h az ember tudni szeretné, mikor született a párja. A horoszkóp tényleg fasság.
5/17 anonim válasza:
Még mindig érdekesebb, mint a személyi igazolvány számod
6/17 A kérdező kommentje:
Még az elején vagyunk, a szó klasszikus értelmében véve még nem jöttünk össze,de az igaz,hogy jól megértjük egymást...:) Mondom,csak kicsit meglepett a dolog,hogy hirtelen pont ez érdekelte,egy baromira más téma közepén...
2010. febr. 22. 12:36
7/17 A kérdező kommentje:
12:36:
Naja:D Vagy a TAJ-számom:D
2010. febr. 22. 12:37
8/17 anonim válasza:
Régen néha én is néztem,hogy vajon mit ír rólam,és a vőlegényemről..Azt írta,hogy tökéletes kapcsolat.3 év után elváltunk,mert soha nem volt semmi közös bennünk...Most 10 éves kapcsolat után megnéztem,hogy mit ír a csillagjegyünk rólam és a férjemről..Állítólag a két csillagjegy nem igazán tartós a szerelemben.Nos éppen az ellenkezője,mert mai napig is imádjuk egymást,és tökéletesen passzolunk is mindenben...Ennyit a csillagjegyekről...
9/17 anonim válasza:
Elszoktam mindkettőn horoszkópját olvasni, de nagyon nem hiszek benne. Amúgy nem a horoszkóp szerint választom a párom.Két különböző jegy akik a horoszkóp alapján nem illenek össze mégis hosszú évekig együtt vannak.
10/17 anonim válasza:
sztem csak megakarta nézni mit ír a horoszkóp 2tökről. énis elszoktam olvasni, nem hiszek ugyan benne, de attólmég elolvasom, csak kíváncsiságból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!