Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Válaszolnátok?
Szerintem az izgalom viszi mindig hozzád. Vigyázz, hogy ne bánts meg senkit! Ha neked így jó az életed akkor folytasd!
Azt megkérdezhetem, hogy mi az amit a férjed nem ad meg neked? Mármint miért mentél bele a viszonyba?
bírnám ha lebuknátok XD
szánalmas :D!!
22:59-nek 22:57vok.
öhm..nem vagyok!!Csak éppen inkább normálisan válaszolok mert nem vagyok egy köcsög mint egy némelyik ember!!!Tisztelet a Kivételnek!!Én inkább adok normális választ neki!!Szerintem belehetne fejezni ezt az egészet!!Ha olyan lenék mint ő akkor szégyelném..de nincs mit szégyelnem mert SOHA SENKIT NEM CSALOK MEG!!!a második pasimmal járok most vagyok vele 2 éve..ha megcsaltam volna nem lennék már vele mert nem szeretek titkolózni a barátom előtt!!Az előtt 1 évig voltam csak meghalt autó balesetben..még mindig olyannak tartasz??Jolenne ha néha gondolkozna néhány ember hogy miket ir
23:24 te nevetseges vagy:))))) en a kerdesre irtam kommentart, akinek ez nem tetszik ne nezze vagy nem birja elviselni a kritikat ne irjon ki kerdest, raadasul ilyet h tudni fogja mit gondolnak rola, igy jart. latszik h micsoda no lehet ez, meg ha nevtelenul is ir ide remelem elgondolkozik a helyzeten,amugy te kezet foghatsz vele.
22:59 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!