Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Van egy párom, már 3 éve, de vele párhuzamosan van egy szeretőm, tételesen párom legjobb barátja! De valahogy mindig egymásra kívánunk és hagyjuk is magunkat az érzésnek! Ő messze dolgozik és csak ritkán van itthon! De bármikor hazajön nem telik bele egy két nap és együtt vagyunk! Szerintetek érezhet valamit? Vagy csak szex?? De lenne neki annyi nő! Sőt volt is! Csak akkor is az én ágyamban kötött ki! Szóval lehetne ez komolyabb? Vagy hagyjam így?
2010. febr. 22. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is csak szexre kellesz neki. Te vagy a biztos "pont" ahova nyúlhat , ha szükséges.
2010. febr. 22. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az izgalom viszi mindig hozzád. Vigyázz, hogy ne bánts meg senkit! Ha neked így jó az életed akkor folytasd!

Azt megkérdezhetem, hogy mi az amit a férjed nem ad meg neked? Mármint miért mentél bele a viszonyba?

2010. febr. 26. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi értelme van a másikat bántani szavakkal!!Ha igy gondoljátok inkább ne is irjatok kommentárt hanem tartsátok meg magatoknak a véleményeteket!!A kérdést aki feltette nem ijen válaszokra kiváncsi!!Szerintem ha tudni szeretnéd hogy lehetne komolyabb ülj le vele és kérdezgesél erről!!De ugy meg nincs értelme h akivel 3éve együtt vagy megcsald!!Ijenkor kell bele gondolni hogy ő ezt megérdemli vajon?Én leülnék vele megkérdezném és ha lehet komolyabb akkor megbeszélni a barátoddal a dolgokat..És hogy ne csald tovább szakítani vele..Az igaz amit nem tud az nem fáj de én ezt tenném ezek után a helyedbe!!Bár sosem csaltam még meg senkit..Mert nem tartom jó dolognak..Gondolkozz..Hogy ha veled csinálnák meg ezt neked h esne!!=S
2010. febr. 26. 22:57
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

bírnám ha lebuknátok XD

szánalmas :D!!

2010. febr. 26. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:

22:59-nek 22:57vok.

öhm..nem vagyok!!Csak éppen inkább normálisan válaszolok mert nem vagyok egy köcsög mint egy némelyik ember!!!Tisztelet a Kivételnek!!Én inkább adok normális választ neki!!Szerintem belehetne fejezni ezt az egészet!!Ha olyan lenék mint ő akkor szégyelném..de nincs mit szégyelnem mert SOHA SENKIT NEM CSALOK MEG!!!a második pasimmal járok most vagyok vele 2 éve..ha megcsaltam volna nem lennék már vele mert nem szeretek titkolózni a barátom előtt!!Az előtt 1 évig voltam csak meghalt autó balesetben..még mindig olyannak tartasz??Jolenne ha néha gondolkozna néhány ember hogy miket ir

2010. febr. 26. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha meg nem nekem szolt akkor Bocsi..=S
2010. febr. 26. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:

23:24 te nevetseges vagy:))))) en a kerdesre irtam kommentart, akinek ez nem tetszik ne nezze vagy nem birja elviselni a kritikat ne irjon ki kerdest, raadasul ilyet h tudni fogja mit gondolnak rola, igy jart. latszik h micsoda no lehet ez, meg ha nevtelenul is ir ide remelem elgondolkozik a helyzeten,amugy te kezet foghatsz vele.

22:59 voltam

2010. febr. 27. 00:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves "férfi" hozzászólók! Nem gondoljátok, hogy a barát is hibás? Ugyanis kettőn áll a vásár.
2010. febr. 27. 00:45
 19/19 anonim ***** válasza:
ha a szex, meg a szerelem ugyanaz lenne.... akkor te 2 emberbe vagy szerelmes
2011. aug. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!