Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy lehetséges, hogy egy szép és okos nő nem talál párt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy átlagos, nem kirívó szépség. Normális, jóképű, okos pasit. Vagy ez túl sok elvárás? Nem kell, hogy kigyúrt legyen, ne ilyenre gondoljatok. Meg azért az sem árt, ha agyilag egy szinten vagyunk..2015. ápr. 28. 13:06
11/14 anonim válasza:
En sem talàlok...pedig màr 28 leszek.
N
De ez igaz...a legtöbb 30+ korban szoknyapecér vagy lúzer.
12/14 anonim válasza:
Túl sok elvárás. Nem láttam még okos, normális pasit a 30 évem alatt aki jól is nézne ki. Az okos, rendes pasik általában azok a tipikus szemüveges vékony/átlagos srácok, stílustalan ruhákban. Amelyik meg stílusos, jóképű, az kb minden lánnyal rendes, hiszen megteheti. Nem megbízhatóak. De persze ez csak az én eddigi tapasztalatom.
13/14 anonim válasza:
"lejjebb adtam"
Gondolom ez alatt olyasmiket értesz, hogy ne háromszor annyi diplomája legyen mint neked, hanem "csak" kétszer annyi...
14/14 anonim válasza:
Egy kolléganőm ugyanezzel a problémával küszködik, nála is az a gond, hogy teljesíthetetlenek az elvárásai. Más miatt miért lenne több mint 5 éve egyedül egy nő, aki nem csúnya?
A 13. válaszoló hozzászólása jogos, a kolléganőmről is írhatta volna.
Aki meg azt írta, hogy a rendes srácok stílustalan ruhában járnak, azoktól kérdezem, hogy mégis mi a fenéért fontos, hogy stílusosan öltözzön egy férfi? Engem ez nőben sem érdekel. Ez egy felszínes marhaság. Ja igen, ez a másik ok, a felszínesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!