Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valaki soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaki soha nem talál társat?

Figyelt kérdés
Minél jobban akarom,annál reménytelenebb,hogy valaha is lesz barátom. Pedig már 20éves vagyok,és soha nem volt még. =( Csak olyanok,akik kihasználtak. =( Már kezdtem elhinni,hogy végre sikerül,és minden csak rosszabb lett.
2009. aug. 16. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem kell elkeseredni...Nem vagy még abban a korban, h. elkezd azon aggódni, h. nem lesz soha senkid.Csak annyi az egész, h. nem találtál még rá az igazira, de ami késik nem múlik.Csak légy türelmes, és ne siettesd.Sok szerencsét.
2009. aug. 16. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha 60éves lennél, akkor lenne értelme annak a szónak, hogy soha, de így nincs.

Egyébként ez annyira igaz: Minél jobban akarod, annál nehezebb lesz. Higyj nekem. Legjobb barátom nem talált magának normális lányt, akinek kellett volna hosszútávra, és már 22éves volt, szóval már olyanokat mondott nekem, hogy b.zi lesz. És amikor már totál feladta, leszarta a lányokat, akkor toppant be 1 lány az életében, és már fél éve együtt vannak...

Szóval most csak éld az életed, és ne törődj a fiúkkal.

2009. aug. 16. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
ez az egész annyira rám illik!! énis 20 vagyok, ugyan ez a problémám!! görcsösen akarom és nemjön össze... pedig nagyon magányos vagyok ... és az eddigi pasik, mind csak átvertek :(
2009. aug. 16. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Detto, én csak 18 vagyok, és a legtöbb csajnál rábaszok valamiért. "Aranyos vagy, jól nézel ki,stb, DE." Azt a bizonyos "DE" részt eddig senki se fejtette ki, nőnemű barátaim szerint sokat beszélek, és túl nyersen mondom meg,ha valami bajom van.

Dehát sz@rnibele, fiatalok vagyunk, alakul majd. Nyugi.

2009. aug. 16. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:

én is csak 21 vagyok, és elég rossz h nem tudhatok senkit magaménak, aki szeret, és én is őt, és hogy legyen egy pasim karácsonykor, meghitt hangulatban....és minden...

pedig ha biztosan tudnám h én kellek neki az sem érdekelne hog ylányokkal barátkozik vagy bulizik

2009. aug. 16. 22:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem az volt a KÉRÉS, h. írjatok példákat, és írjátok le, h. ti is ebben szenvedtek, hanem az volt a KÉRDÉS, h. gáz-e ha nincs még barátja, és h. van e rá még esélye...Annyira nem értem, h. miért nem a kérdésre válaszoltok...
2009. aug. 16. 22:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy most örüljek,vagy szomorkodjak azért,mert nem csak én vagyok ilyen szar helyzetbe... :'(
2009. aug. 16. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:
nyugiiiii... a legjobb dolgok váratlanul történnek =)
2009. aug. 16. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetséges, hogy valaki soha nem talál társat. A te igazid is éldegél már valahol, és "olyan gyorsan tart feléd, amilyen gyorsan csak tud". (vö. Így jártam anyátokkal s04e23 ;D) A lényeg, hogy ne görcsölj rajta, de közben őrizd meg a hited ebben.

Addig is gondolkodj azon, miért olyanokkal voltál csak, akik kihasználtak. Miénk a választás. Ismerd magad, és tudd, mit akarsz, ne add alább, csak azért, hogy legyen valakid.

2009. aug. 16. 23:06
 10/13 anonim ***** válasza:
csak a wow játékosok :)
2009. aug. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!