Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki soha nem talál társat?
Ha 60éves lennél, akkor lenne értelme annak a szónak, hogy soha, de így nincs.
Egyébként ez annyira igaz: Minél jobban akarod, annál nehezebb lesz. Higyj nekem. Legjobb barátom nem talált magának normális lányt, akinek kellett volna hosszútávra, és már 22éves volt, szóval már olyanokat mondott nekem, hogy b.zi lesz. És amikor már totál feladta, leszarta a lányokat, akkor toppant be 1 lány az életében, és már fél éve együtt vannak...
Szóval most csak éld az életed, és ne törődj a fiúkkal.
Detto, én csak 18 vagyok, és a legtöbb csajnál rábaszok valamiért. "Aranyos vagy, jól nézel ki,stb, DE." Azt a bizonyos "DE" részt eddig senki se fejtette ki, nőnemű barátaim szerint sokat beszélek, és túl nyersen mondom meg,ha valami bajom van.
Dehát sz@rnibele, fiatalok vagyunk, alakul majd. Nyugi.
én is csak 21 vagyok, és elég rossz h nem tudhatok senkit magaménak, aki szeret, és én is őt, és hogy legyen egy pasim karácsonykor, meghitt hangulatban....és minden...
pedig ha biztosan tudnám h én kellek neki az sem érdekelne hog ylányokkal barátkozik vagy bulizik
Szerintem nem lehetséges, hogy valaki soha nem talál társat. A te igazid is éldegél már valahol, és "olyan gyorsan tart feléd, amilyen gyorsan csak tud". (vö. Így jártam anyátokkal s04e23 ;D) A lényeg, hogy ne görcsölj rajta, de közben őrizd meg a hited ebben.
Addig is gondolkodj azon, miért olyanokkal voltál csak, akik kihasználtak. Miénk a választás. Ismerd magad, és tudd, mit akarsz, ne add alább, csak azért, hogy legyen valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!