Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy makacs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy makacs lánnyal?

Figyelt kérdés
Elutasít! De én nagyon akarom! Neki sincs senkije. Szerintem meg van ssértödve. Fél tőlem, meg utál! Azt mondja nyomulok állandóan. Megvaltozhat valaha a rossz véleménye rólam?
2015. ápr. 28. 10:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

mondta, h vmi f**zkalap zaklatja, én meg rád ismertem, csak te lehetsz az a fa**kalap, nem??

én nem játszok, én dugom meg először a kiscsajt, szűznek tűnt nekem puncija a képen, amit küldött, de majd megnézzük, h vérzik-e, remélem, h igen, a véres lepedőt pedig majd elküldjük neked, ne aggódj :)

2015. ápr. 28. 16:05
 42/48 A kérdező kommentje:
Szoptad! Már nem szűz! Millió másik lányt is zaklatnak. Na de hogy hívják azt a lányt akit te gondolsz?
2015. ápr. 28. 16:08
 43/48 anonim ***** válasza:

bocsi, de nem oszthatom meg veled, sérti a jogait szegény lánynak, de én nem mondanám kövérnek, nem értem, h mi baja a súlyával. :) Nem szoptam, mert nincs p**se, láttam a p**ciját, ha nem szűz, akkor csak simán nagyon szép, de majd bemocskolom én azt.

Mondta, h nem szereti a kis p**sűeket, ezért is gondoltam, h hátha annyit élvez velem, h utána nálad is marad vmi öröm benne, mintha te okoznád neki a kukacoddal

2015. ápr. 28. 16:15
 44/48 A kérdező kommentje:
Elég bolond gyerek vagy te ha élvezed ezt a játékot! Amúgy nem kövér a lány akikről én beszélek! És nagyon rossz úton jársz mert nekem pont átlag feletti farkam van... Bőven... :)
2015. ápr. 28. 16:20
 45/48 anonim ***** válasza:
Legyél öngyilkos!! Senkinek sem fogsz hiányozni.. ;) Béke poraidra hülyegyerek!!
2015. ápr. 28. 16:41
 46/48 A kérdező kommentje:
Legyél öngyilkos te! Szarok rá! Nekem semmi gondom nincs és lenne pár ember akinek hianyoznék.
2015. ápr. 28. 16:53
 47/48 anonim ***** válasza:
A lány, akiről beszélsz mi a monogramja? Lehet ismerem..(Priviben is megadhatod, ha itt nem akarod nyílvánosan)
2015. ápr. 28. 17:56
 48/48 A kérdező kommentje:
Írd meg te priviben hogy kire gondolsz!
2015. ápr. 28. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!