Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy makacs lánnyal?
Figyelt kérdés
Elutasít! De én nagyon akarom! Neki sincs senkije. Szerintem meg van ssértödve. Fél tőlem, meg utál! Azt mondja nyomulok állandóan. Megvaltozhat valaha a rossz véleménye rólam?2015. ápr. 28. 10:57
21/48 A kérdező kommentje:
Zaklatason kívül? Talán annyi hogy amikor ő akart találkozni akkor én tartottam tőle hogy nem leszek jó neki. Így húztam az időt!
2015. ápr. 28. 14:14
23/48 anonim válasza:
Egyebkent tenyleg az a helyzet h feljelenthet erte!
Mit ertesz azalatt h hamarosan latni fog? Amennyiben szemelyesen megkeresed az mar ketseg kivul buncselekmeny!
24/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom még mikor de bolondulok érte! Látnom kell! Azt szeretném hogy beleegyezzen a találkozóba. Ezt is olvassa.. Tudom hogy magára ismer.
2015. ápr. 28. 14:28
25/48 anonim válasza:
:D
Ez beteges!
Figyelj, miert nem irsz neki es beszeled meg vele? Mi nem tudunk segiteni.
26/48 A kérdező kommentje:
Mert ahol írok még neki azt meg se kapja vagy nem olvassa el.
2015. ápr. 28. 14:35
28/48 anonim válasza:
a színvonalat nem erősíted, de azt nagyon bírom, h itt egy rakat embert sikerült felidegesítened, pedig valszeg csak egy szórakozó hülye gyerek vagy. :) legalábbis a válaszaidból ezt szűröm le, mert ennyire azért nem hinném, h gyökér lenne az új generáció. :)
29/48 A kérdező kommentje:
Most erre mit mondjak? Tehetséges vagyok! Nem vagyok szórakozó gyerek. Kell nekem a csaj! És tudom hogy itt van! Anno tett ki kérdéseket hogy kövér e? Tiszta önbizalomhiányos volt.
2015. ápr. 28. 15:00
30/48 anonim válasza:
ha tényleg így van, és bejön nekem, akkor hadd legyen már enyém az első kör nála, utána majd mesélek, h mit hogy csinál, jó? megpróbálom felfedezni, h mit hogy csináljak nála, utána jöhetsz te mint szuperhős, oké? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!