Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy makacs lánnyal?
Figyelt kérdés
Elutasít! De én nagyon akarom! Neki sincs senkije. Szerintem meg van ssértödve. Fél tőlem, meg utál! Azt mondja nyomulok állandóan. Megvaltozhat valaha a rossz véleménye rólam?2015. ápr. 28. 10:57
11/48 A kérdező kommentje:
Miért irkáltok úgy mintha tudnátok kiről van szó? Ő tiszta kegyetlen. Aranyos pofija van de belül nem olyan! Engem teljesen tönkretett! De akkor is tetszik.
2015. ápr. 28. 12:27
12/48 anonim válasza:
Ugyan így vagyok egy fiúval. Nyomul,nem haggy békén de látni se akarom nemhogy mást. Legszívesebben az ilyeneket fejbelőném annyira gyűlölöm az ílyen értelmi fogyatékos embereket.Haggyd békén mert mert tényleg fel is jelenthet zaklatásért és akkor nézzhetsz magadon körbe!
13/48 A kérdező kommentje:
A kutyámnak több esze van mint neked! Lehet téged egy barom zaklat! Ne vegyél mindenkit egy kalap alá.
2015. ápr. 28. 12:31
14/48 anonim válasza:
Nem tudjuk hogy kiről van szó,azt viszont tudjuk hogy mekkora s-eggfej vagy.
15/48 A kérdező kommentje:
Nem tudtok ti semmit! Úgy látom én vagyok itt aki emeli a színvonalat! :)
2015. ápr. 28. 12:46
16/48 anonim válasza:
Egy tyúknak több esze van mint neked,mert egy kutya okosabb nálad, úgyhogy a tyúkot mondanám nálad példának. Nem csodálom hogy nem kellesz a csajnak :D A rossz véleménye meg csak rosszabodni fog rólad,ne álmodj mert olyan szekér után futsz ami sosem fog felvenni! Sajnálom a lányt !! Szerintem egy 15 éves hülyegyerek lehetsz ássd el magad ;)
17/48 A kérdező kommentje:
Ne magadból indulj ki te korcs! Az én sikertelenségem nála csupán véletlen. Te meg tuti nem véletlen vagy egyedül!
2015. ápr. 28. 13:26
18/48 anonim válasza:
Múltkor is volt egy ugyanilyen erőszakos fiú. Ha nem te voltál, akkor sürgősen költözz el a városodból, mert mérgező a víz.
19/48 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első kérdésem az oldalon! Budapesten meg sokan laknak. Nem is vagyok erőszakos!
2015. ápr. 28. 13:34
20/48 anonim válasza:
Hogy ismerted meg és mi miatt ilyen elutasító? Van oka rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!