Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak vagy nekem van igazam? 19/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy bulizós típusú lány viszont a pasim igen és rá beszélt hogy menjek el vele és a barátaival.Ők egész éjszaka ilyen kevert akármiket ittak.Pezsgő energiaital whiskycola boroskóla mindent mindent kevernek.Én kaptam nagyapámtól szülinapomra szilva pálinkát és elvittem magammal de ők nem ittak belőle csak egyet így hát én elszopogattam azt az 1 litert.Ja és másnap fel se bírt kelni hogy ő milyen másnapos nekem meg semmi bajom nem volt.Mondtam nem kéne minden szart össze vissza keverni erre jött hogy én csak maradjak csöndben mert megittam 1 liter pálinkát és nem kéne így leinnom magam.Holott semmi bajom se volt ő meg fel se bírt állni azoktól a női italoktól.Össze vesztünk és elküldött és most facen se ír vissza :/ mit tegyek?:S2015. ápr. 27. 20:36
21/23 anonim válasza:
Azt gondolná az ember, hogy most a csajt védi mindenki.
Közben a kérdező ugyanannyira szánalmas mint a pasija, meg is érdemlik egymást. Az egyforma természet vonzza a másikat, látszik is! A zsák megtalálja a foltját! Jeayy
22/23 anonim válasza:
Mi a barátommal hétvégente hazipálinkát is iszunk(az a kedvenc) keverjük koccintossal, whiskycolaval, boroskolaval, traubis-energiaitalos pezsgővel és minimális szedulesen kivul semmi bajunk nem szokott lenni. De ha te megiszol egy liter pálinkat és semmi bajod...:o én fel litertol azért eléggé kész lennék pedig azert elég edzett vagyok. En szerintem jogosan akad ki:S elég sokba lehet neked egy berugas :D viccet felreteve szerintem óriási ostobaság ilyenen veszekedni,totál értelmetlen
23/23 anonim válasza:
ha csak 1 fajta piát iszol pláne ha minőségibb akkor nem lesz közel sem olyan másnapod és az estét is jobban birod. Nem puhányak a mai férfiak , ha megittál volna 2 pohár energiaital pezsgőt te is fejreálltál volna. Azt én is szkeptikusan fogadom ,h 1 liter pálinkától semmi bajod nem volt...de ilyenen összeveszni baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!