Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátomnak vagy nekem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak vagy nekem van igazam? 19/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy bulizós típusú lány viszont a pasim igen és rá beszélt hogy menjek el vele és a barátaival.Ők egész éjszaka ilyen kevert akármiket ittak.Pezsgő energiaital whiskycola boroskóla mindent mindent kevernek.Én kaptam nagyapámtól szülinapomra szilva pálinkát és elvittem magammal de ők nem ittak belőle csak egyet így hát én elszopogattam azt az 1 litert.Ja és másnap fel se bírt kelni hogy ő milyen másnapos nekem meg semmi bajom nem volt.Mondtam nem kéne minden szart össze vissza keverni erre jött hogy én csak maradjak csöndben mert megittam 1 liter pálinkát és nem kéne így leinnom magam.Holott semmi bajom se volt ő meg fel se bírt állni azoktól a női italoktól.Össze vesztünk és elküldött és most facen se ír vissza :/ mit tegyek?:S
2015. ápr. 27. 20:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Alkoholista: dobd

buta: dobd

gondolkodni képtelen: dobd

még neki áll feljebb: dobd

Am komolyan megkérdezel egy ilyet??

Ha ennyire gyalázat agyu vagy, meg is érdemelsz egy ilyen semmirevaló agymosott hányást mint az.

18F

2015. ápr. 27. 20:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudjátok hogy a lány milyen? :D
2015. ápr. 27. 20:46
 13/23 anonim ***** válasza:
1 liter 58 fokos pálinkától a temetőben lennél aranyom.
2015. ápr. 27. 20:49
 14/23 anonim ***** válasza:
oszt kamu-e vagy?!
2015. ápr. 27. 20:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem itt te vagy a szánalmas meg a f4sszopó 18 éves aki nyalja a s3ggede, milyen nagymenő vagy.

Ha egy liter pálinkát meg sem érzel az csak a te szegénységi bizonyítványod, de inkább még fel is vágsz vele

2015. ápr. 27. 21:05
 16/23 anonim ***** válasza:

Van 1 olyan érzésem, hogy magad sem hiszed a történetet.

Felénk a pálinka 52%-os szokott lenni, és bármilyen hihetetlen is lehet számodra, az is nagyon ütős tud ám lenni.

A történeted természetesen kamu.

Egyébként senkinek se ajánlom, hogy kövesse ezt a gyenge hazugságot, kivéve ha ki szeretné próbálni az alkoholmérgezést vagy a gyomormosást.

2015. ápr. 27. 21:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?Vagy ti is alkoholmentes citromos sörön nőttetek fel?
2015. ápr. 27. 21:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Szememben kiállítottad a szegénységi bizonyítványod. Ja, a barátod is.
2015. ápr. 27. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam fiatal, akkor még híre-hamva se volt az ízesített "söröcskéknek".

Egyébként az általad említett citromos sör se alkoholmentes, 2% az alkoholtartalma.

2015. ápr. 27. 21:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Jó én meg idézőjelbe alkoholista családból származok.Apum részéről és a nagyapámtól örököltem ezt a "képességemet".Nyilván megérzek én is 1 litert de nem fekszek ki tőle.Amikor 12-13 éves voltam is mindig kaptam egy felest hogy megkóstoljam milyen lett és hát hozzá szoktam.
2015. ápr. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!