Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem értem az exem!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem értem az exem!

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, mert már tényleg nemtudom mit csináljak!Szóval a volt barátnőmmel 1 hónapja szakítottunk én az utánna levő 2 hétben keresetem stb.Amit tudom, hogy rosszul tettem!A többi 2 héten nem kerestem és ő egyfolytába keresett szinte minden nap rámírt msn-en meg volt, hogy fel is hívott!Egyfolytába kérdezősködik, hogy mit csinálok mizu velem de én nem mondok neki szinte semmit és ez kiborítja!Másoktól is kérdezgeti, hogy mi van velem!Másoknak mondta 2 héttel ezelőtt, hogy hiányzom neki és hogy szar neki nélkülem!1 hete van új barátja akit állítólag szeret(nem nekem mondta)!De volt egy kis baklövésem...Részegen leribancoztam a második héten de nem neki mondtam hanem másoknak és akkor azt mondta hogy szeretett de hogy mos kiábrándult!Azt tudni kell hogy én szakítottam vele és utánna 4 napig sírt utánnam de utánna kitalálta hogy nem szeret utánna pedig ő szakított velem!Hogyan tudta magát 3 hét alatt túl tenni rajtam?Hogyan lehet valaki ilyen hamar szerelmes egy másikba és közbe miért keres engem?Nagyon szeretem őt és vissza akarom kapni!én 19F ő 15L és másfél évet voltunk együtt nagyon szerettük egymást!
2010. febr. 21. 23:36
 1/6 A kérdező kommentje:
és azt még tudni kell amit elfejettem, hogy megkérdezte, hogy hiányzik e Ő...
2010. febr. 21. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Most komolyan cimbora. Nem gondolod, hogy egy éretlen lányt fogtál ki? Egy 15 éves egy 19 éveshez bárminemű felállásban is érdekes... Na, nem az a dolgom, hogy igazságot szolgáltassak.

A kérdésre:

Egy 15 éves lány annyira éretlen gondolkodással rendelkezik, ami egyszerűen nevetséges. Ha belegondolsz rájössz, hogy a mai fiatalság - én se vagyok sokkal idősebb - nagyon gyorsan felejt. Sajnos ez van, ez ellen nem tudsz tenni.

De ezzel te is okosabb lettél. Mégegyszer ilyen fiatal lánnyal nem kezdesz ki. Lépj tovább, keress érettebb lányt. Jobban jársz.

17/F

2010. febr. 22. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Te pedofil állat... 13-14 éves volt a csaj mikor összejöttetek! Te voltál neki az elsö, megszokás rajta volt. Csak mostanra talán rájött, hogy van rajtad kivül más pasi is és nem Te vagy az igazi főnyeremény!

Legalább a szemébe mondhattad volna a ribancozást :P

2010. febr. 22. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:
nem azt kértem, hogy baszogassanak itt eggyesek!
2010. febr. 22. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van az előttem szólónak. Mit akarsz 19 éves létedre egy 15 éves lánytól? Sosem értettem az ilyet.. Van sok olyan lány aki hiába keres nem talál magának fiút mert azok a fiúk hülye kis libák után szaladgálnak. Térj észhez.. Keress egy hozzád valót..

Az oldal meg jó, hogy anonim, 13,5 - 14 éves lánnyal összejönni 18 évesen.. :) Ne viccelj..

2010. febr. 23. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj ugyan már mé lenne pedofil. 14 voltam, mikor összejöttem a barátommal,aki akkor volt 20 éves! és 3 éve boldogok vagyunk együtt. Kedves Kérdezö! minden kapcsolatban vannak ilyen dolgok... ha igazán szeretett/szeret...nem felejt. mi is szakitottunk 1 hére, 1 hónapra... minden volt... olyan fura visszagondolni... próbálj találkozni vele, s ugy megbeszélni vele mindent...mindent elmondani amit érzel s öszintén... Sok sikert...
2010. febr. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!